PN počas tehotenstva
Ahojte, som druhykrat tehotna, a v terminovej skupine sa nestiham cudovat co je pomaly kazda druha na pn. Lebo robia dvanastkyy, lebo pre istotu… akoze nechapem. Jasne ked je nejaky zdravotny problem. Ale pre istotu?
@anonym_7b9070 dalsia, ktorá nevie čítať.
@aurora33 hlavne ze ty vies vsetko, si precitaj celu diskusiu. par takychto oznaceni tu na tehotne zeny veru bolo, ze nic nevydrzia a podobne....
@anonym_7b9070 mrzi ma, co sa ti stalo... ale zase tu píšeš iný extrem... pokial si sa necítila dobre, mala si problémy, bolo treba ich riešiť a nie sa hrať na "hrdinku" a prepínať sily.
My sme tu písali o tých čo automaticky PN, lebo sú predsa tehotne.
@lienka.7 ano mala a za tu chybu som zaplatila, ale aj sa neuveritelne poucila. lenze moj jediny problem bol ze som bola unavena a vycerpana. a to diagnoza nieje. cize pre vela ludi by som bola ta co je na pn zvytocne. tymto vsetkym chcem len povedat ze nikdy nevies, co ta ktora zena prave preziva, ako sa citi. nikto nikomu do hlavy nevidi a myslim ze ani do zdravotnej karty. a preto, ked naozaj neviem, nesudim.

ano mlade nic nevydržia su slabe bla bla bla... presne takto som nechcela aby sa na mna niekto pozeral, isla som tehotna do prace, unavena ako prasa, pracovala som, plnila si povinnosti a hovorila si ze nemozem dat najavo to, ze som neskutocne unavena, padam na hubu a najradcej by som si poriadne oddychla. nechcela som ukazat ze ,,som slaba,, ,,ze ked.nemozem teraz co bude ked sa narodi dieta,, ,,ze nic nevydrzim,, ze som z cukru... nakoniec som uz vo vyssom stadiu potratila....odvtedy neriesim! nech si kazdy mysli o mne co chce! budem počúvať vzdy svoje telo a to co citim ja nie co si mysli nejaka tecinka od vedla... a tak isto sa snazim neriesit a nesudit druhych!
@anonym_7b9070 dalsia, ktorá nevie čítať.