icon

Podozrenie na Downov syndróm

natyk
11. máj 2023

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať hlavne mamičiek ktorým vyšiel test krvy s podozrením na downov syndrom dieťatka. Poznáte nejaké doktora ktorý sa konkrétne tymto zaoberá a vedel by mi spraviť sónové vyšetrenie bábätká či je všetko v poriadku? Bola som včera na trisomy testoch a čakám na výsledky ale chcela by som nájsť doktora ktorý by kompletne vyšetril dietaťko z hladiska sóna ... ďakujem

kimina21
•
11. máj 2023

@natyk MUDr.Grochal v Martine za mna velka spokojnost

suzitok
•
Autor odpoveď zmazal
•
eriatko_r
•
11. máj 2023

@natyk a ake tu vysli vysledky ak sa mozem opytat. Mne vysiel DS 1:2, mam 36 rokov, tiez som si dala trisomy, zjtra mam mat vysledky, som ako na ihlach, ale podla 4D utz je babatko v najlepsom poriadku, tak verim, ze to tak ostane. Drzim ti palceky, aby ti to tiez dopadlo co najlepsie 😘 ❤

anonymous87
•
11. máj 2023

Ja som bola u dr.Slezaka v Petrzalke 🙂

pribinak
•
11. máj 2023

Mudr. Cunderlik, ambulancia v Horskom Parku v BA. Skvelý doktor. Chodia k nemu na morfológiu baby z celej SR

ivka21
•
11. máj 2023

@natyk genetická ambulancia Martin a oni Vás potom odoslu do univerzitnej nemocnice v Martine. Nezapamatovala som si meno ale naozaj dieťatko pozerá od hlavy až po končeky prstov. Každopádne držím palce nech Vám to dobre dopadne.

rebrambora
•
11. máj 2023

Najdi si lekara, co robi 4D ultrazvuk.
Vela stastia.

kiki68
•
12. máj 2023

Pockala by som na trisomy testy. Ked je pozitivne aj trisomy/nifty tak uz ides smer amniocenteza

mircalla
•
12. máj 2023

Cunderlik, Holan (Bratislava), Grochal (Martin)

natyk
autor
•
13. máj 2023

Ďakujeme maminky za všetky správy zistili sme že čakáme dvojičky .. takže vysledky boli asi dosť skreslené ďakujeme 🙏objednala som sa do martina

elenita
•
13. máj 2023

@eriatko_r Ahoj, ake si mala vysledky?

eriatko_r
•
13. máj 2023

@elenita ahojky,chvalabohu vsetki nizke riziko... nenormalney kamen mi padol...a bude to chapcek😘❤️

elenita
•
13. máj 2023

@eriatko_r gratulujem, parada ❤️

eriatko_r
•
14. máj 2023

@elenita dakujem❤️

alex5896
•
9. jún 2023

@natyk ahoj ako si dopadla ak smiem vediet ☺️

natyk
autor
•
9. jún 2023

@alex5896 ahoj super všetko je v poriadku a čakáme jednovaječné dvojičky🤗 výsledky trisomy testov boli negatívne a morfologia neukázala žiadne vrodené vady pri oboch

alex5896
•
9. jún 2023

@natyk dakujem a aj ja cakam jednovajecne a kedy vam vysiel pozitivny na downa? V ktorom si bola ja teraz 12tt a mala som 1/14 preto som nervozna a cakam co bude jedno babatko je ok ale druhe ma taky vysledok

natyk
autor
•
9. jún 2023

@alex5896 mne to vyšlo keď som ešte nevedela že čakáme dvojičky pri druhom odbere krvy

leona1234
•
28. jan 2025

@pribinak môže sa ísť aj v 13tt

mariamagdalena22
•
24. mar 2025

@eriatko_r Pekny vecer.. Prosim Vas ako vam vysli testy? Mne tiez vysiel down 1:2.. 😖😖 Chcem trisomy test.. Budem mat 40 r..

eriatko_r
•
1. apr 2025

@mariamagdalena22 vsetko v poriadku bez problémov,+ mala som každu poradňu 4D za príplatok ako nadstandardnu starostlivosť.....nechcela som testy ale dr. Ma "spracoval" ze pre môj klud a pokoj si mam dat urobit,dala som si ten základný balik. Ale povedal ze tieto testy su spoľahlivosť tak na 60% yie screeningove, usg je 90% a trisomy 99.....verim ze bude aj vaše bábätko ok♥️♥️♥️ hrozne je to ze vek je hlavny ukazovateľ zdravia babatka😮‍💨

mariamagdalena22
•
18. apr 2025

@eriatko_r Pekny vecer.. Trisomy test vysiel negativny,morfologicky ultrazvuk taktiez.. Lekar babo pozrel odzadu odpredu.. 😄 Tak verim ze to tak je.. Naozaj ked vide podozrenie na DS 1:2 nic to este neznamena.. 🙂

eriatko_r
•
29. apr 2025
@mariamagdalena22

@eriatko_r Pekny vecer.. Trisomy test vysiel negativny,morfologicky ultrazvuk taktiez.. Lekar babo pozrel odzadu odpredu.. 😄 Tak verim ze to tak je.. Naozaj ked vide podozrenie na DS 1:2 nic to este neznamena.. 🙂

@mariamagdalena22 tesim sa❤️❤️❤️jasne,ze bude vsetko ok❤️