icon

Popálila som sa na žehličke.Bude to mať vplyv na bábo?

delfinka22
28. nov 2010

Ahoj, som v 30tt a popalila som sa na zehlicke, neviete budete to mat nejaky ucinok na babo? ☹

mirka285
28. nov 2010

urcite nie...

newyorkgirl
28. nov 2010

napisala si dost malo, co a ako si sa popalila, zrejme to, ale nebude nic vazne, ked nebezis do nemocnice, ale pises to na kona, tazke myslim, ze ucinok na babo ZIADNY 😉

desszi
29. nov 2010

ak myslis ci nebude mat nejake znamienko (ako sa obvykle vravi), tak urcite nie, stalo sa mi presne to iste, babky boli zhrozene a syncek nema ziadne stopy 😉

tereza79
29. nov 2010

jasné že nie 🙂 😀 😀

bellugia
29. nov 2010

NIE :D ja som si včera nechtiac "priložila" horúci hrniec na pupčok :D nič sa nestalo 😀

evinkal
29. nov 2010

Ahoj,určite nie.Ja keď som čakala malú tak bolo na dennom poriadku,že som sa stále na niečom popálila a na vianoce som sa riadne popálila na plechu pri pečení koláčikou.Zľakla som sa,ale našťastie sa nič nestalo.

verenis
31. dec 2010

no tak som rada že aj niekomu okremmna sa to podarilo ale ja som si opalila brucho na platnicke doktor bol zhrozeny že čo som to robila a povedal že mala bude mať pigmentovu škvrnku a aj ma teraz ma už 6 rokov a čakame sestričku ale na bruško si už davam pozor 😵

bobocka
31. dec 2010

nemyslim si,ze by to malo s babom nieco spravit.istotne nie.to len o teba ide,ze si sa zlakla a teba to zabolelo.babo je ok.neboj nic.inak ale ja ked som bola v tehu,niekde v polovici,tak som kracala-cuvala a nevsimla som si ,ze za mnou boli naskladane stoly a fajne som si chrbat udrela.a maly ma na chrbte hemangiom polcentimetrovy.ale bledne to,o par rokov tam nic nebude.podla mna je to zhoda nahod,ale aj tak zaujimave 😉 no nic strasne to nie je.fakt,maly cerveny fliacik.neboj nic 😉 ja si skor myslim,ze ludia okolo toho narobia velke halo a spatne si taketo veci spajaju.🙂

amadora
31. dec 2010

nie, nebude 🙂