Pozitívny tripple test 1:200
Ahojte dievcata,dnes mi volal lekar,ze mi vysiel pozitivny tripple test 1:200 na DS. V stredu ma objednali na genetiku do Martina na kontrolne testy,mam sa objednat v Martine aj na 3D sono.Mate niektora skusenost?Bolo vase dietatko nakoniec v poriadku?Strasne sa bojim.
Ahoj uz mas asi aj sono za sebou no aj tak ta chcem povzbudit ja som mala pozit test na DS 1:40 a teraz mi spinka v postielke zdravy chlapcek Mna osobne velmi ukludnil doktor Grochal v Martine a hlavne som doverovala Bohu ze to bude ok Martin vrelo odporucam
@dianka997 ahoj...áno-priamo počas sona keď sa všetko meralo, úplne všetko bolo v norme...malinká nemala ani jeden znak DS...potom to ešte dáko ich program prepočítal spolu sono+výsledok tripple testu a vyšlo mi riziko 1:1750...ja som bola veľmi spokojná a hned som sa objednala aj ne ďalšie sono v 30tt 😘
@lucka144 ahoj môžem sa opýtať ako to dopadlo?

@stela1981 ...no nestalo....😬, uplne strateny cas a palivo a vsetko...tie testy su abraka dabraka, ale tehotnu zenu vedia totalne vydesit...je to nemoralne a vraj v mnohych statoch zakázané, tak hadam aj u nas ich raz zakazu...za 20-30rôčkov?