icon

Prečo v 21. týždni necítim pohyby?

kikadanali
4. mar 2025

Dobrý deň som v 21.tyzdni toto je moje tretie tehotenstvo ale ešte necitim pohyby. Je to v poriadku.? Lebo vždy sa hovorí že viacrodivky začnú cítiť skôr.

jaskolka
4. mar 2025

@kikadanalia necítis vôbec ani slabé,ani večer,v kľude? placentu máš vpredu? Aku máš postavu,nie si silnejšia? Lebo aj to môže byť dôvodom. Čo vraví doktor?
Každopádne sa opýtaj na poradni,v 21 týždni by už u viacrodicky mohli byť cítiť pohyby,aspoň slabé "bublinky"

michaela789
4. mar 2025

Ja som tiež vynosila 3 deti a pohyby som okolo tohto týždňa cítila len ako také "pukanie", pokojne by som si to pomýlila s činnosťou čriev a trávenia. Či nemáš ani to?

freepalestine
4. mar 2025

S obavami k dr skontrolovat..
Ale moze to byt tym, ze je placenta vpredu. 21tt je este relativne skoro citit silnejsie pohyby.

daniellkka
4. mar 2025

ak mas pochybnosti tak urcite zbehli na gynekologiu nech babo skontroluje lekar. Ale krstna mojich deti ked cakala zhodou okolnosti tiez tretie babo tak mala placentu nejak otocenu dozadu (? asi nepamatam presne) ale tiez dlho necitila pohyby. A babo bolo ok ;)

kiki68
4. mar 2025

Mozno napredu placenta? Co mas uvedene v knizke? Kde mas poziciu placenty a dietata? Kludne chod na kontrolu, ked je to moc podozrive

kikadanali
autor
4. mar 2025

@jaskolka ja si vždy večer ľahnem v kľude aby som mohla vnímať ale nič.pred dvoma týždňami som bola na kontrole a bolo všetko v poriadku ohľadom pohybov som sa tak nepytala

kikadanali
autor
4. mar 2025

@daniellkka volala som lekárovi tak zajtra má skontroluje, no uvidim

kikadanali
autor
4. mar 2025

@jaskolka od začiatku tehotenstva som pribrala 5 kíl moja váha bola 67