icon

Predčasný pôrod v 23 tt , otvorená na 3 cm

michelleee
4. mar 2020

Je tu niekto kto si prave prechadza niecim podobnym? Dostala som uz aj kortikoidy, hrozi prasknutie plodovej vody, som po ivf a cakam dvojicky

anjelaa
4. mar 2020

Držím palce až vydržíte čo najdlhšie 3 v 1. Mám kamarátku, ona mala niečo podobné, nakoniec porodila dieťatko v 26 tt. Bolo to náročné, ale zvládli to. Aj keď náročné to je pravdaže stále s takým predčasniatkom. ❤❤❤

elizabeth88
4. mar 2020

Drzim palce,verim,ze dobre bude.

kiki68
4. mar 2020

Tak nech to este aspon tyzden podrzia, zase to sa este moze uhrat. Hlavne mysli pozitivne, viac robi niekedy nase vedomie ako medicina. Takze teraz jej musis proste dopomoct. Urcite to dobre dopadne.

michelleee
autor
4. mar 2020

@anjelaa a mozem sa spytat ? Velmi malinke bolo? Kolko zhruba vazilo? 😕 ze nemam strach nemozem povedat

michelleee
autor
4. mar 2020

@elizabeth88 dakujem❤️

michelleee
autor
4. mar 2020

@kiki68 dufam, hlavne ze preziju a vydrzime

7rebeka11
4. mar 2020

Držím prsty, aby ste ešte vydržali ♥️♥️♥️

michelleee
autor
4. mar 2020

@7rebeka11 dakujem za podporu😘

nikusiak9
4. mar 2020

Ak ste z okolia ba presunte sa na antolsku tam maju vacsiu sancu

e1i
4. mar 2020

@michelleee držím palce. Ja som z ničoho nič porodila v 29+0 po odlúčeni placenty. Mala mala 1370g a 40 cm. Tiež som bola po ivf

juliet86
4. mar 2020

@michelleee a nechali si ta v nemocnici? co tomu celemu predchadzalo? serklaz/zasitie krcka uz ti nevedia spravit? aky mas rezim? vkladqli ti dve embryjka? dezim ti palce velmi

michelleee
autor
4. mar 2020

@juliet86 vlozili mi dve, som v hospitalizovana v Ke maju inkubatory od 24 tt krcok sa neda zasit a uz vidno placenty , mam velke riziko ze praskne voda

mon895
4. mar 2020

Silno drzim palce odporucam pridat sa do skupiny predcasniatka su tam aj take co sa narodili okolo 25tt a urcite poradia ❤

juliet86
4. mar 2020

@michelleee silno na teba myslim nech edte deticky pobudnu par tyzdnov v brusku!

anjelaa
4. mar 2020

@michelleee ahoj, ano bol maličký, okolo 960g. Ani kilo nemal. Verim ti, musí to byť velka neistota, myslim na Teba aj bábätká, aby to dopadlo co najlepsie 🌹

michelleee
autor
5. mar 2020

@anjelaa dakujem vam zeny zajtra mi budu robit druhu serklaz v tomto tyzdni som zvedavaako to dopadne

kiki68
5. mar 2020

@michelleee Neboj to podrzia, este aspon dva tyzdne keby ich tam podrzali vnutri. Drzim palce ❤️🙏🏻

anjelaa
5. mar 2020

@michelleee moooooc držíme palce 🙏 ❤

7rebeka11
6. mar 2020

@michelleee ako sa máte?

michelleee
autor
9. mar 2020

@7rebeka11 ahojte zienky drzime sa , dakujem te na nas myslite 🙂 docent je fakt uzasny prezivame s magnezkom tak dufam ze vydrzime co najdlhsie nech su princeznicky zdrave

anjelaa
9. mar 2020

@michelleee tak to je dobrá správa, len tak ďalej ❤

michelleee
autor
14. mar 2020

@anjelaa zdravim vas, dievcata su uz na svete porodila som v 24 tt pred tromi dnami

anjelaa
14. mar 2020

@michelleee ahoj, dakujem moc za info, ako sa držíte? 💓💓 ako sa citis ty? Babulky krasne, posielame mnoho pozitivnych myšlienok, aby to sestričky vsetko zvladali 💖💖 a ty mamička si mala tiez z každej strany iba oporu a potrebnu pomoc. Ako je to z dvojickami, su spolu aj v inkubatore? 💞

7rebeka11
18. mar 2020

@michelleee spomenula som si na teba, tak reku že nakuknem a dievčatká už na svete ❤️ Držím vám prsty, ak budeš mať chvíľu, budem rada ak napíšeš ako sa máte 💗

nikavs
2. jún 2020

@michelleee ako ste dopadli?

michelleee
autor
4. jún 2020

@nikavs zle .. porodila v 24 tt a obidve su v nebicku

juliet86
5. jún 2020

vyjadrujem ti hlboku sustrast nad vasou stratou dievcatiek. kiez najdete silu ist dalej. nech sa tvoja dusa zhoji a telo tiez. urobila si pre svoje dievcatka maximum.

nikavs
5. jún 2020

@michelleee achboze.. Úprimnú sústrasť 😕❤️❤️

michelleee
autor
5. jún 2020

@juliet86 dakujem