icon

Prekonali ste v tehotenstve Covid?

mon1806
23. júl 2021

Ahojte maminy prosím vás chcem od vás skúsenosti ktoré ste boli tehotné a v tehotenstve ste prekonali covid ako ste sa cítili? Aké ste mali príznaky pôrod via prenieslo na bábätko ci nie alebo niečo horšie chcem si to nejako zistiť lebo nemám kde inde....
Bolo nejaké zvýšené riziko smrti alebo ja neviem, lebo ma kolegyňu v Afganistane ano krajina špinavá zla samé bombardovanie a chodia jej tam ženy tehotné s covidom samozrejme delta infekcia a všetky jej tam pomaly zomierajú na pneumonie, eklampsie a podobne aj matky aj deti či v bruchu alebo po pôrode ďakujem

Strana
z2
petruska21
10. jan 2022

@miroslavka0077 ahoj to je super 🙏❤️ Aj ja som bola na tom prvom veľkom sone a tiež vyzerá byt všetko v úplnom poriadku 🥰 pôjdem aj v 20tt na morfo sono, ale verím, že malinké je v poriadku ☺️ Držím palce nech to dotiahneme do úspešného konca a zdravého konca 🙏🍀

jakubrianka
Autor odpoveď zmazal
slniecko87
7. feb 2022

@miroslavka0077 Mirka ako to dopadlo? Ako sa bábätko vyvíja?

petulela
23. feb 2022

@miroslavka0077 ja som zistila, že som tehotná a rovno mi vyšiel aj covid test pozitívny, presne ako moja kamarátka pred rokom, jej bábätko a aj ona sú úplne zdravé

andy37
24. feb 2022

Ahojte baby, ja som aktuálne v 32.tt a tretí deň som doma s covidom. Našťastie to zatiaľ vyzerá na ľahký priebeh, dva dni som mala zvýšenú teplotu, teraz mám už len kašeľ, tak beriem len vitamíny. Bábo cítim stále rovnako kopkať tak verím že ho tá pliaga nijako nepostihne.
Držím vám všetkým palce, čo vás to tiež chytilo aby ste to čo najjednoduchšie zvládli ☺️🙂

petruska21
25. feb 2022

@andy37 ja on mala kovid minuly týždeň už druhý krát za toto tehotenstvo, prvý kovid bol hrozný, teraz druhý krát jednodňová chrípka asi ostali protilátky z prvého, aj nás 9 mesačný syn to zvládol v poriadku 🙏😌 aktuálne som v 21tyzdni ❤️ Dneska idem na morfologicky tak verím, že maličký bude v poriadku 🙏😌 drzim palce aj tebe nech sa malé narodi v zdraví

nika_321
28. feb 2022

Ahojte, ja som v 6 tyzdni a tiez momentalne lezim s covidom :-/…minuly tyzden som mala 2 dni teploty z toho som mala raz 38,9 a potom 38,5 a potom uz boli len nizsie tak dufam, ze je vsetko v poriadku a plod sa vyvija dobre 🙏. Teraz som uz len prechladnuta a kaslem. Tiez drzim kazdej jednej palce, nech dopadne vsetko dobre.

benda81
9. aug 2022

@miroslavka0077 chcem sa opytat ako si dopadla ?? Ja som prave v 5tt a mam Covid. Dakujem za odpoved

Strana
z2