Prerušenie tehotenstva v 23. týždni zo zdravotných dôvodov dieťaťa
Ahojte, chcem sa spytat ci niekto ma skusenost s tym, ze musela ist na prerusenie dietatka zo zdravotnych dovodou maleho. Mne dnes zitili, ze malemu nefunguje jedna oblicka ma problem s bruskom a razstep, mozno aj deformaciu kosticky koli tomu na hlavicke.. Na genetike mi bolo povedane ze este 2 vysetrenie a potom nech sa rozhodnem ci prerusim alebo nie. Moja stara mama bola zdravotnou sestrou na novorodeneckom a neurologii velmi vela rokov, hovorila ze taketo deticky maju velmi maju sancu prezit viac ako 2r. Ja som sa uz rozhodla, ist na prerusenie ak sa vsetko potvrdi, len neviem co presne mi urobia, chcem sa opytat ci niekto to uz zazil, pripadne ak niekto vie ako to chodi na kramaroch. Dakujem
@georgia2411 sorry tebe mal byť ten posledný príspevok 🙂
@lulecko2311 ako vidno Tebe nedopraje deti Boh ani nik lebo si zlá osoba velmi čo tu čitam od teba komentáre...
@ivica46 jasne že nemaju mat deti!!!
No vidím že sa tu rozbehla ,,plodná debata,,... 😝
človek plný hnevu a nenavisti ide druhých nalepkovať ako plných hnevu a nenavisti....
@georgia2411 ja som mama, takze zbytocne Na mna utocis.... Kazda mame svoj nazor no priat zenam aby nemalo deti je take detinske.... Obe prajete zle maminkam ktore Si presli peklom.
Ja nikomu Nic neprajem Na rozdiel od vas, ja som Len napisala aby Sa Vam tieto slova nevratili ako bumerang....
@georgia2411 ona jej nič zle neželala, len povedala že je tehotná a tiež je tu možnosť že bude stať pred takýmto rozhodnutím, to ty a ona ste ženy nazvali vrahynami !!!!!!!!
@ivica46 Takto urazat city mamiciek... Kto je horsi clovek, ona CI mamicka co MUSI IST NA potrat? Samozrejme ona, lebo je zla a neprajna osoba plna nenavisti....
@lulecko2311 takéto pokrytectvo, zlobu a sprostosť , s tým sa človek tak ľahko nestretne !!! Chudera ......
@georgia2411 ja mam tri deti a dost odzite ,tj videla vo svojom zivote mnoho utrpenia a preto som si mohla dovolit napisat čo mi @admin zmazal ,neviem kde som urazala na rozdiel od teba a je smutne ,ze @admin najnovsie aktivne maze vo vsetkych temach nazory nickov len co sa tam zjavi nieco ostrejsie ,bez absolutneho pochopenia pointy pisaneho textu ,aj ked obdahuje aj veci mozno obdorne ,mozno z praxe ,skusenosti.....velmi smutne ,konik sa stava cenzurovanym portalom ,kde sa moze vyjadrit len par vyvolenych....smutne....
@georgia2411 inak mam z teba pocit ,ze nemas este ani obciansky preukaz a o plnoletosti a materstve mozes len snivat ,uz aby bola skola ,nech sa sem adolescenti nechodia vencit a hovorit o veciach ,o ktorych nemaju ani tusenia....
Oni zmazali aj moj komentar o bumerangu 😄 ja neurazam a nenadavam, no druhe nazyvaju zeny vrahynami, to uz je v poriadku @admin?!?!??!?!?!
Najhorsie je Na tom, ze by dotycne Mali povedat PREPAC a komenty by skoncili, ale urazaj a kritizovat ludi je Tu v poriadku.... Dokonca praju zlo Na okolo... Dokonca aj mne, to uz netreba vymazat...?!?!?!??!?!?!?
@lulecko2311 Dakujem moc.
@tralalalalalalala asi na strane 6 7 pisala zakladatelka ze vyvolalo porod a vsetky diagnozy sa potvrdili.
@chlapcek2015 hrozne ma mrzi co Sa ti stalo a je neuveritelne, co Tu niektore zenske pisu... Drzim palce 😘
A čo sa čudujete??? Dnešný chorý svet! Celebrity su kadejake rozhodnožky, ,,plejmejtky,, - to sa kedysi nazývalo pravým menom začínajucim na pismenko k...Všelijaké rýchlokvasky. Dnes sa necení mudrost, vedomosti...ale telo, pekná postava len na nej nemať žiaden kaz, tuk, strie...starnutia sa mnohí boja ako čert kríža.
Zlodeji, priživníci a paraziti su chránená zver! Minule v správach davali o chalanovi čo UMYSELNE širil virus HIV po meste!!!! Je obvinený a boh vie kolko žien nakazil a tie o tom ani netušia! A v spravach jeho xicht neukazali - rozmazali alebo ho brali len od chrbta! Toto je normálne? Ten človek mal byt vystavený niekde v klietke hamby na namestí a nie že ho skryvame!!!
Máme čo sme chceli - demokraciu...ale dobre to napísal ten Sokrates!!! Vyplnilo sa to presne do bodky!
Demokratické zřízení doplatí na to, že bude chtít vyhovět všem. Chudí budou chtít část majetku bohatých a demokracie jim to dá. Mladí budou chtít práva starých, ženy budou chtít práva mužů, cizinci budou chtít práva občanů a demokracie jim to dá. Zločinci budou chtít obsadit veřejné funkce a demokracie jim to umožní. A až zločinci demokracii nakonec ovládnou, protože zločinci od přírody tíhnou k pozicím moci, vznikne tyranie horší, než dovede nejhorší monarchie anebo oligarchie.
@chlapcek2015 je mi veľmi ľúto, čo si ty a iné mamičky v podobnej situácii, museli prežiť. A ešte viac ma mrzia tie necitlivé komentáre samozvaných sudkýň, ktoré len zbytočne jatria vaše aj tak hlboké rany.
Prežila si si neskutočne ťažké rozhodnutie, doslova "Sophiinu voľbu".
Prajem Ti len veľa veľa síl, aby si sa mohla v živote znovu usmiať. A dúfam, že na malý voňavý uzlíček, ktorý Ti bude hovoriť mama.
Toto ako suvisi s temou?
@sandey ženy ktoré tu iné nazyvaju vrahynami si kludne vypisuju....admin na nich ,,hází bobek,, a nijako ich ,,neblokne,, a iné ktoré sa voči tomu ohradia maže v pohode...🙂
Takto to je v dnešnej dobe - ,,degeši,, sa maju dobre, možu všetko....normálny človek ma držať hhubu a krok..spravodlivosti sa nedovolá.
prosim vas, admin absolutne nezvladol tuto diskusiu. prosim vas modry konik, prehodnotte kompetencie tohoto admina, tu je potrebny clovek s nadhladom a rozhladom.
@mariosmykal

@georgia2411 ak napíšeš o ženách ktoré sa rozhodli inak ako ty že nemaju právo mať dieťa tak podla mna praješ zlo!!!