icon

Psychické problémy v tehotenstve

1. okt 2020

Ahojte mamičky chcem sa vás opýtať ale hlavne by som poprosila reálne skúsenosti, tie ktoré ste mali počas tehotenstva velmi zle psychické stavy, myslím až také že ste mali skoro každý den velku úzkost, nechuť do jedla, mali ste pocit že sa zbláznite.Mali tieto stavy dopad na babatko? Narodilo sa vám choré bábatko ? Poprosím reálne skúsenosti.Dakujem.

Strana
z3
strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
rebekamarcusko
1. okt 2020

@strapatapupava si moc vztahovacna. Nehovorim, ze prave ty mozes za to ze nikto nejde odnornikom kvoli tebe 🤦‍♀️

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
rebekamarcusko
1. okt 2020

@strapatapupava napisala som, ze kvoli ludom akoty. Co maju predsudky. Nechapem kde tam vidis, ze prave ty za to konkretne mozes.

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
marion30
2. okt 2020

@strapatapupava v poriadku,opravujem,ak nie choré,tak minimálne je to od teba zákerné 🤗podľa mňa si zakomplexovaný človek a svoj hnev vkladaš sem...kto si ty aby si súdila či niekto má mať deti alebo nie?tebe je hanba!!!!!! Na to ma pravo len Boh

123andy123
2. okt 2020

@strapatapupava mozes si tu vyjadrit svoj nazor je to verejne forum. Ale, autorka ma psychicke problemy a je pravdepodobne aj tehotna. A ty jej tu napises ze by nemala mat deti? Naco bol dobry taky komentar? Nie je vacsej tragedie ako sebavedomy hlupak. Sorry musela som toto sa neda uz citat.

janulka182
2. okt 2020

@123andy123 super si to napisala. tiez neviem co akoze sledovala takymto komentarom.

123andy123
2. okt 2020

@mell27 toto video je uplne super. Aj mne pomohlo. Autorke len poradim nech sa nauci pracovat so svojou myslou a psychikou. Nepremyslat a netrapit sa zbytocne nad minulostou a buducnostou ako je to aj vysvetlene vo videu. Ja som tiez mala tazsie obdobie a od vtedy mam obcas uzkost. Bola som aj u psychiatra. Veeelmi vela ludi navsevuje psychiatra a samozrejme maju aj deti. Urcite chod aj ti, existuju antidepresiva pre tehotne.

lujza123
2. okt 2020

Ci môžu panicke zachvaty spôsobiť že sa ti narodí choré dieťa? Milá anonymka tak na toto ti odpoveď nikto nedá, nemáme vestecku gulu.
Ale určite to nefunguje tak ze za všetky zdravotné ci mentálne problemy cloveka moze tehotenstvo jeho mami, to je riadna blbosť.
Jasne ze kazda tehula si praje aby bolo bábätko v poriadku, ale nemôžeš sa predsa stresovať pri každej nádche, každom plači, pri náhodnom zjedeni plesnivej syra a rozmýšľať ake trvalé následky to zanechá na dieťati.

Rieš hlavne seba, ak ti panicke zachvaty prerastaju
Cez hlavu tak navštív psychiatra. Ale rieš to koli sebe, nie koli dieťaťu v bruchu, to ty ani tvoje telo naozaj neviete ovplyvniť ci bude/nebude autista.

elizuella
2. okt 2020

@strapatapupava cau. Nemusis byt psychicky zdrava, len si sa zatial nedala u nikoho diagnostikovat. 🙂 Daco by ti uz nasli, neboj nic. Vacsina ludi neriesi pragmaticky, len si to myslia. Vacsina rozhodnuti je behavioralnych, zalozenych na emociach a naslednom spravani. Je scestne tvrdit, ze by si nemala deti, keby si mala diagnozu od psychiatra. Bojovala by si ako sialena proti tvrdym predsudkom a odsudzovaniu spolocnostou a bola by si zufala, ze ti nik neuzna tvoje krivdy.

dominikak4
2. okt 2020

Ahoj poznam zenu, ktoru v tehotenstve opustil manzel, pretoze sa zamiloval do jej sestry, pricom doma mali spolu uz rocne dievcatko. Ta zena cele tehotenstvo preplakala, prevracala, nejedla poriadne, mala silnu depresiu, pre ktoru musela brat lieky inak by ani nevstala z postele. Narodilo sa jej v termine znovu dievca a je uplne zdrave, krasne a sikovne. A aj dotycna sa z toho dostala.

dadus_ka
19. dec 2020

@rebekamarcusko ahoj prosím ake antidepresíva si brala v tehotenstve? Som na tom podobne

rebekamarcusko
19. dec 2020

@dadus_ka ahoj ,pocas tehu som neuzivala

Strana
z3