Riziko Downovho syndrómu 1:100
Ahojte..som v 16tt a mám 39r
1 genetika bola ok.
Teraz dnes 2 mám riziko dawn syndromu 1:100a mám ísť na genetiku
Treba sa obávať..mám trochu strach.
1:100 znamena, ze keby si mala 100 deti, tak mozno jeden bude downik. 100 deti neplanujes, ci?
@anonym_69d270 What? Toto čo za vysvetlenie …..
Ja som mala horšie ako ty kvôli veku. Lekárka ma ani neposlala na geteniku, ale podľa morfologickeho sona všetko ok.
Ja som mala horšie ako ty kvôli veku. Lekárka ma ani neposlala na geteniku, ale podľa morfologickeho sona všetko ok.
@anonym_862a8d už si porodila?
Ja som mala 1:20, išla som na Trisomy, morfo ultrazvuk ku Grochalovi. Žiadna genetika a amniocentéza, kde je riziko potratu. Dieťa zdravé.
@anonym_b973b6 to je zaujímavé že ani genetika..že ta neposlali
@siskaa86 ja som mala 1:140, poslali ma najskôr na NT ultrazvuk, ten vyšiel dobre a tiež aj na genetiku. Tam mi predpokladám budú navrhovať amniocentézu. Ale chcem ísť radšej na trisomy testy, amnio až keď by vyšli nejako zle. Mám 39r, tiež som 1986 a teraz som v 16tt
Ja 1:89 a nakoniec amnio potvrdila DS.
@siskaa86 je to kvôli vyššiemu veku.Nechala by si si ho napriek výsledku?Ja by som išla na amnio
@siskaa86 Kamoška mala 1:4, vek 35. Bola aj na amniocentéze. Dcérka je zdravá.
@siskaa86 ja som mala 1:140, poslali ma najskôr na NT ultrazvuk, ten vyšiel dobre a tiež aj na genetiku. Tam mi predpokladám budú navrhovať amniocentézu. Ale chcem ísť radšej na trisomy testy, amnio až keď by vyšli nejako zle. Mám 39r, tiež som 1986 a teraz som v 16tt
@anonym_30c30b aj aj ja aj ja..máme to rovnako..zaujímavé že 1 genetika bola ok..asi si dám trisomy..amnio isto nie
@anonym_30c30b ja idem na morfo sono 17.11..
Ja som mala 1:20, išla som na Trisomy, morfo ultrazvuk ku Grochalovi. Žiadna genetika a amniocentéza, kde je riziko potratu. Dieťa zdravé.
@anonym_e14d8d však aj ja si myslím že amnio nie je dobré pre dieta
@anonym_30c30b ja idem na morfo sono 17.11..
@siskaa86 tak to máme úplne rovnako. Tiež idem na morfo sono 17.11. A teraz v utorok na genetiku
@anonym_30c30b nie zbojníci ale dvojnici😀
@siskaa86 anoo, do nemocnice na 7.30 a toho 17.11. do Cegysu a ty? A ako ti vyšiel NT ultrazvuk?
@anonym_30c30b no vidíš..to je náhoda..ja som mala doteraz všetko ok..si z TN?
@siskaa86 ja tiež, až na tie štatistiky z tripple testov. Áno, som z TN

@belasy_motylik co sa stalo? 😱
Moja ma mikrocefaliu... zistilo sa to ale az tyzdne po porode 😢
@anonym_6ecdbb kopec vecí, bojujeme už 16 rokov.