icon

Ružová krv po veľkej potrebe

arexka
6. jún 2023

Dobrý deň som 8+3tt včera večer sme mali s mužom sex uplne kľudný nič divoke dnes poobede som bola na velkej potrebe a ako som sa utierala mala som ružovú krv na papieri ked som tlačila aj som zacitila niečo z predu neviem som teraz v strese čo robiť či ísť na pohotovosť alebo zajtra rano svojmu gynekologovi 😞 bola som tam piatok 7+6tt nevidel ešte akciu srdiečka tak tomu dal ešte čas týždeň bojim sa toho najhoršieho bolesti ziadne nemam ani už krv poradte čo robiť ďakujem

Strana
z2
arexka
autor
13. jún 2023

Už to mam za sebou po tom ma nič nebolelo boli tam so mnou ešte dve ženy jednej robili to isté co mne plakala lebo jej to ešte len rano oznamim ze babo nezije a hned ze jej to spraví tak sme sa trocha utešovali navzajom teraz odychujem ležím doma muž sa stara o malú citim ze to mam take po zakroku snad zajtra bude lepšie ja už som spravila čiaru za tymto asi to tak malo byt a podari sa nam bábo neskôr pichli mi aj inekciu na protilatky ked mam 0 negativ a muž je b+ celkom veľa som tm platila za inekciu anesteziologa ale to je jedno ak to má pomôcť ďalšiemu tehotenstvu

arexka
autor
13. jún 2023

@floki1994 držím palce určite 🙏♥️

Strana
z2