Ružový výtok pred pôrodom
Ahojte baby, som v 40 týždni a som na prst otvorena. Dnes rano mi odišla zatka ale bola ako ružový vytok s prímesou krvy. Od vtedy mam aj bolesti cely deň ale este su neni tak pravidelne a kratke aby som isla do porodnice. Ale ten ružový vytok mam stále a rozmýšľam či je to len stále ta zátka alebo uz aj plodova voda. Či mam skočiť večer na urgent nech sa mi na to všetko pozrú alebo čakať na kratšie intervaly kontrakcii...
Daj si vložku a tu im tam aj dodnes oni zistia či je na ňom aj plodová voda alebo nie
To by som isla, nie ze bude problem s placentou a nevies o tom. Nech to pozru
Radšej choď… U mňa taká ružová bola už plodovka. V noci odišla zátka (no bol to fakt veľký kus krvavého hlienu) a ráno začala po troške odtekať plodovka. Kontrakcie som mala také, že som ich skoro ani necítila, no šli sme do pôrodnice a už som bola na 4 cm. A na obed už bol malý na svete 🙂
A už možno aj rodis
@sofia1979 este nie, bola som a teda test na plodovku negativny, otvorena na 2 prsty, kontrakcie každých cca 10 min tak som este isla domov a počítam si to a oddychujem ale uzam každých 6 až 7 min tak este počkám chvíľku doma a pôjdem pomaly, ďakujem baby
Držím palce ♥️
Drž sa šťastný pôrod ❤️🙏

Chod,ja som išla len na poradňu ráno a pobolievali ma kríze a už som aj stúpala na príjem …radšej zbehni a zober si aj veci zo sebou do autá preistotu