Ružový výtok v 39. týždni tehotenstva: Je to normálne?
Ahojte , som v 39tt a od včera večer mam taký ruzovy vytok pri utreti aj na vlozke stále, celu noc mi šiel a celkom ho je dosť. Bolesti nemam ani nič. Mala som chvilkami večer len. Len ma zaujima mala ste to niektora ? Co to mohlo byt ? Bola som večer na pohotovosti tak chvalabohu vsetko je ok len ani sa neotvaram zatial tak nechapem tomu vytoku. Stale ho mam bez vlozky byt nemozem. Dakujem
môže to byť aj hlienová zátka, niekomu odchádza kľudne aj týždeň či 2 pred pôrodom, niekomu tesne už pred pôrodom (môj prípad)..ale keď si bola na pohotovosti, tak ti nepovedali, čo by to mohlo byť?
môže to byť aj hlienová zátka, niekomu odchádza kľudne aj týždeň či 2 pred pôrodom, niekomu tesne už pred pôrodom (môj prípad)..ale keď si bola na pohotovosti, tak ti nepovedali, čo by to mohlo byť?
@zuzacka16 tak vraveli ze sa meni ph a priprava na ten porod len dnes mi pride že to je silnejšie ako včera.
@anonym_21b41b tak pri utreti tam mam kusky takeho hlienu asi tak to vyzera, kusky.
@tiritiri tak podla popisu asi to bude hlienova zatka
Presne toto som mala pri druhom porode, 4 dni taketo nieco a potom zrazu za 3 hodiny porodila. Povedali na poradni, ze to je zatka a na ten 39tt normal nalez. Cize cakaj kedy zacnu kontrakcie. Uz sa to cele zacina spustat

@tiritiri výtok je vodnaty alebo skôr je tam sliz? Môže to byt aj hlienova zakta