icon

Ružový výtok v 39. týždni tehotenstva: Je to normálne?

tiritiri
Dnes o 06:13

Ahojte , som v 39tt a od včera večer mam taký ruzovy vytok pri utreti aj na vlozke stále, celu noc mi šiel a celkom ho je dosť. Bolesti nemam ani nič. Mala som chvilkami večer len. Len ma zaujima mala ste to niektora ? Co to mohlo byt ? Bola som večer na pohotovosti tak chvalabohu vsetko je ok len ani sa neotvaram zatial tak nechapem tomu vytoku. Stale ho mam bez vlozky byt nemozem. Dakujem

anonym_21b41b
Dnes o 06:39

@tiritiri výtok je vodnaty alebo skôr je tam sliz? Môže to byt aj hlienova zakta

zuzacka16
Dnes o 06:45

môže to byť aj hlienová zátka, niekomu odchádza kľudne aj týždeň či 2 pred pôrodom, niekomu tesne už pred pôrodom (môj prípad)..ale keď si bola na pohotovosti, tak ti nepovedali, čo by to mohlo byť?

tiritiri
autor
Dnes o 06:57
@zuzacka16

môže to byť aj hlienová zátka, niekomu odchádza kľudne aj týždeň či 2 pred pôrodom, niekomu tesne už pred pôrodom (môj prípad)..ale keď si bola na pohotovosti, tak ti nepovedali, čo by to mohlo byť?

@zuzacka16 tak vraveli ze sa meni ph a priprava na ten porod len dnes mi pride že to je silnejšie ako včera.

tiritiri
autor
Dnes o 06:58
@anonym_21b41b

@tiritiri výtok je vodnaty alebo skôr je tam sliz? Môže to byt aj hlienova zakta

@anonym_21b41b tak pri utreti tam mam kusky takeho hlienu asi tak to vyzera, kusky.

anonym_21b41b
Dnes o 07:06
@tiritiri

@anonym_21b41b tak pri utreti tam mam kusky takeho hlienu asi tak to vyzera, kusky.

@tiritiri tak podla popisu asi to bude hlienova zatka

zuzacka16
Dnes o 07:17
@tiritiri

@zuzacka16 tak vraveli ze sa meni ph a priprava na ten porod len dnes mi pride že to je silnejšie ako včera.

@tiritiri tak už ti odchádza hlienová zátka postupne, to že si včera bola zatvorená, neznamená, že sa už pomaly neotváraš, úspešný pôrod prajem 😉

tiritiri
autor
Dnes o 07:36
@zuzacka16

@tiritiri tak už ti odchádza hlienová zátka postupne, to že si včera bola zatvorená, neznamená, že sa už pomaly neotváraš, úspešný pôrod prajem 😉

@zuzacka16 fiha tak uvidime 🙈 dakujem 😊

sisska96
Dnes o 07:46

Tak choď ešte raz na pohotovosť. Istota je istota

kiki68
Dnes o 08:28

Presne toto som mala pri druhom porode, 4 dni taketo nieco a potom zrazu za 3 hodiny porodila. Povedali na poradni, ze to je zatka a na ten 39tt normal nalez. Cize cakaj kedy zacnu kontrakcie. Uz sa to cele zacina spustat

kiki68
Dnes o 08:31
@sisska96

Tak choď ešte raz na pohotovosť. Istota je istota

@sisska96 ale ved zatka v 39tt je bezny nalez, viac menej je to ako z ucebnice. Kym nie je krvacanie nie je dovod tam chodit. Nech jej nezacnu zbytocne vyvolavat porod.

radacak
Dnes o 10:35
@tiritiri

@tiritiri to bude hlienova zátka
Aj mne tak odchádzala ..začala ráno ..v ten deň som mala aj poradňu tak dr spravil hemiltona lebo už som bola na 1,5 CM otvorená