Silné kychnutie v tehotenstve
ahojte. Som momentálne v 9 tt, vždy pri kychnuti sa snažím skrcit, aby som nemala taký tlak v podbrušku. No dnes som ležala s vystretymi nohami na posteli a nečakane som silno kychla, ze na pár sekúnd som mala veľký tlak a bolest v podbrušku. Myslíte že to mohlo malému uškodiť?
@c_est_la_vie
@pribinak ja viem ze vam to príde smiešne, len ta bolesť bola natoľko silná že som sa zlakla.
Viac ako kychnutie škodí keď to zastavis a nekychnes si. Vtedy môžeš aj zomrieť keď ti praskne cieva v mozgu
. Tak kychaj slabo .. ja kýcham leda bolo a vonku úplne potichu nech náhodou niekto nemyslí že mám coronu 😁
Ahoj,neboj, nič sa ti nastalo. A tvoje pocity chápem,mala som podobné a potom aj v tehotenstve po cisárskom, stále som všetko veľmi vnímala bruchom:kychanie,kaslanie, smiech. Treba hneď zastaviť zle myšlienky a zvyknúť si na to,že niečo nové v tebe rastie,maternica sa zväčšuje. Držím ti palce, hlavu hore,bude dobre 👍🍀
@c_est_la_vie a čo potom prdnutie?!??
Zakladatelke: nekychas maternicou. A v 9tt dieťa len pláva v plodovej vode. Naozaj stačí zdravý sedliacky rozum na toto .... ak sa bojíš kychnutia, čo si myslíš o takom hlbokom zohnuti. Nestresuj, nerieš prirodzené veci. Ja som si silným kašľom v tehotenstve uhnala pruh, ale ani ma nenapadlo strachovať sa ako ty ... Držím ti palce, aby toto bol jediný strach a radšej si tehotenstvo užívaj v dobrom.
Ked som konecne po 10 rokoch otehotnela, bala som sa kychat, lebo ja kycham velmi silno. Tvoje obavy su normalne.... je nas takych viac.
Ty si v 9 tyzdni... Bezne fyzicke ukony tela neuskodia tehotenstvu. Tvoje babetko je pevne prichytene. Tiez som ale krcila nohy pri kazdom kychnuti lebo ak som kychla vystreta, hrozne ma to pichlo v bruchu.
Ahoj, ja som tak kychla, ked som lezala na posteli na boku, nestihla som pokrcit nohy ani nic. Bola som cca v 20 tt. Nastalo silne pichane a bolest na pravej strane podbruska, trvalo niekolko dni, mozno 3-4. Postupne to preslo. Babatku sa nic nestalo, podla dr sa len mohlo natiahnut svalstvo. Neboj nic🙂
Podaktore zeny tu ste naozaj otrasne.
Ked neviete podat normalnu odpoved tak radsej nic nepiste, urobite lepsie🤐
Veru aj ja som sa musela pokrčiť keď som si išla kýchnuť v tehotenstve a držať si brucho. Nebolo mi to príjemné 🤷♀️
@basska_b ja som si nasla vcera dve ciarky a dnes si tak brutal kychla ze ma to velmi zabolelo a som sa teda zlakla tak idem pozriet na konika nejake rady na nejaku polohu alebo co a najdem toto. Vysmech a trapne poznamky.
Chapem ze pre niekoho taka otazka moze byt smiesna alebo samozrejma ale ked sa neviem k tomu slusne vyjadrit tak idem dalej radsej. Dámy asi nikdy nepolozili taku otázku 🙂 alebo dostali presne take hlupe odpovede tak reaguju aj ony tak🤦♀️kam tento svet speje..

Ano, pocas tehotenstva je prisny zakaz kychania, stikutky i zabehnutia. Urcite by som s tym sla co najskor na pohotovost 🙄🙄🙄