Skrátený krček v tehotenstve: Ako dlho hospitalizujú?
Ahojte baby v 28tt ma hospitalizovali so skráteným krčkom teraz som už takmer v 31tt. Ako dlho vás držali v nemocnici ? Myslíte že je šanca dostať sa ešte domov?
@natala12n mala som to isté, skracovanie krčka tiež myslím 28tt..vydrzala som to presne do 40+0😊ale musela som ležať, ležať, ležať, na záchod, najesť sa, na kontrolu a ležať a takto do 38tt..musíš si nastaviť v hlave že to zvládneš ..pustiť si seriál, prečítať knihy a manžel nech ti donesie dobre jedlo …držím palce 😊
Ahoj , ako ste dopadli ? Ja som teraz ma tom rovnako , som v 28 tt a krčok 21mm , veľmi sa bojím
@natala12n pisem pre tie co to momentalne zazivaju . ja som mala skrateny krcok na 1cm. Serklaz mi robili v 26tyzdni ak sa dobre pamatam. serklaz pomohla. b9la som hospitalizovana len 1x a to 5 dni. Po serklazi na dalsi den som sla domov. Nakoniec som Donosila babo. Ale Musela som lezat od 25 tyzdna po 36 tyzden. No a teraz som tehotna zas. Krcok drzi ako ma. Lezat som nemusela len som sa mala setrit pretoze sa mi krcok minimalne skratil ale stale ma 3.5cm cize o skracovani sa hovorit neda. Chcem tym povzbudit vsetky mamicky ktore sa boja mat dalsie deti kvoli skratenemu krcku. Kazde tehotenstvo je ine a v dalsom tehu takyto problem mat nemusite 🙂 fungujem normalne chodim pratam varim a som v 38.tyzdni uz

@natala12n tak zalezi ako vazne to mas. Ja som bola 3 dni potom som chcela ist domou a na dalsi tyzden zas do nemocnice 3 dni a o tyzden a pol som porodila.ale boli tam aj mamicky co tam mesiac lezali. Treba babu aspon do 35t vydrzat.