Skúsenosti s výsledkami z testov na rázštep chrbtice
Ahojte, chcela som sa opýtat lebo čo čítam u nikoho som sa s tým nestretla, v 16tt mi vyšiel z trisomi testu výsledok žeby babatkommojlo mať downov, šla som na odber plodovej vody, downov syndrom vylúčili ale z plodovej vody vyšlo žeby mohlo mat razstep chrbtice atd… mám ísť na podrobnejší ultrazvuk, stalo sa niekomu niečo také? Keď mi na to robili testy u dokotrky výsledky boli negatívne a z plodovej vody vyšlo žeby mohlo mat
Ja som mala presne toto, najprv Downov syndróm, ten z amniocentezy vylúčili a vyšlo riziko razstepu (pery). Išla som na morfologicky ultrazvuk. Tam bolo všetko ok. A mám už skoro 9-ročné krásne dievčatko. Ale tie stresy a nervy v tehotenstve neprajem nikomu.
Verím, že aj u teba to dopadne dobre.
Ja som mala presne toto, najprv Downov syndróm, ten z amniocentezy vylúčili a vyšlo riziko razstepu (pery). Išla som na morfologicky ultrazvuk. Tam bolo všetko ok. A mám už skoro 9-ročné krásne dievčatko. Ale tie stresy a nervy v tehotenstve neprajem nikomu.
Verím, že aj u teba to dopadne dobre.
@markaterka ďakujem💙už mám polovičku tehotenstva za sebou skoro a vkuse stres, snáď to aj unnas dopadne dobre😌
Skus tiez oslovit Dr Drab, on sa venuje razstepom a tiez operacii razstepov v tehu
Skus tiez oslovit Dr Drab, on sa venuje razstepom a tiez operacii razstepov v tehu
@kiki68 presne tak, doktor Dráb je topka. Už je na Slovensku viacero detí, ktorym operovali razstep priamo v maternici 🙂 Platí to poisťovňa. Ak by sa potvrdilo, je to to najlepšie (a vlastne aj jediné) čo môžeš pre svoje dieťa urobiť. Držím palce

Ked vyšlo z plodovej vody šla by som k Mudr. Grochalovi do Martina. Aby som vedela, čo mám čakať.