icon

Smith-Lemli-Opitz syndróm z tripple testov

tinulienocka85
27. nov 2014

Vyšlo prosím vás niekomu z tripple testov pozitívny screening na SLO syndrom? dakujem za každé info...

Strana
z5
lucecyta
4. okt 2024

@marta182 ahoj ak to vyšiel ten syndróm - zamna odber plodovej vody je najistejšia forma …. Nadarmo by si platila zbytočne za niaky testy ktoré stoja aj 700 eur ja som mala zaplatené testy a predsa som skončila na odbere plodovej vody

lucecyta
4. okt 2024

@oktober3 áno veľmi a pôrodu sa neboj ❤️❤️❤️ja som mala muža pri pôrode a za mňa najlepšia vec ❤️rodila som chorá s atb tak si vieš predstaviť môj pôrod a dala som ho ;) od 9 vecer do 6:07 najdlhší deň môjho života

oktober3
4. okt 2024

@lucecyta ako, pôrodu ako takého sa nebojím. Toto je tretie bejby.
Už som zažila aj 28 hodinový pôrod.

Skôr sa bojím toho momentu, keď sa opýtam doktorov, či je zdravý...
A či plače.
Ako vyzerá.

. Toto bude veľmi emočne náročné pre mňa.
Lebo bojím sa aj tak

lucecyta
4. okt 2024

@oktober3 ja som rodila svoje 4 dieťa a za mňa najhorší pôrod ….. najľahší bol treti…. Mne sa mala narodila neplakala ale ja som si to ani neuvedomila až keď mi muž povedal❤️❤️❤️ale keď nám ju dali vedeli sme že je zdravá ❤️❤️❤️❤️❤️

riska
6. okt 2024

@marta182 ahoj, pre pokoj duše som šla na amniciontezu, kde mi jednoznačne vylucili tento syndrom.... potom som sa rozpravala s niekym, kto tie hodnoty vyhodnocuje, povedal mi, že my mame nejake citlivo nastavene tabulky a akakolvek posunuta hodnota už vykazuje dost zly vysledok..... držim ti palce, určite bude všetko ok. Moje dieťa je dnes už velký a zdravy pubertiak 🙂

Strana
z5