Som treťorodička, placentu mám vpredu a necítim pohyby
Ahojte som treťo rodička, mám placentu vpredu a toto dieťa sa mi na ultrazvuku zdá také lenivejšie, som v 17tt, lekár sa ma spýtal či cítim pohyby hovorím že zatiaľ nie. Na to mi povedal že skúsená rodička a necítim ešte pohyby, že už v 18tt musím cítiť určite, čo mi príde dosť absurdné že "musím cítiť" každé dieťa je iné tak isto aj tehotenstvo a mám aj placenta je na PS, cítili ste niekto už v tomto týždni pohyby? Či naopak ste tiež začali cítiť neskôr?
@anonym_autor Ked mas placentu vpredu, tak ich nemusis velmi citit... Ja som takto prve skoro necitila.. zato druhu , ta mi to vynahradila 😁.
V tom období som cítila len také "motýliky", veľmi jemné. Aj to len občas. Viac až po 20. tt.
Placenta vpredu budes tazko nieco citit, to som mala pri oboch detoch a teda v 18tt som citila, ale velmi tlmene, nikdy som pri napr synovi nemala tie naozaj kopance. Pri dcere som mala to, ze ona drapla za snuru a to zrazu fakt bol divny pocit.
To je čo za doktora? Nemusíš cítiť
No ja neviem, zeny co citia pred 20.tt sa mi zda, ze to ani nie je pravda...
Ja som mala placentu vpredu a citila som od 14tt.
Ja som tiez v tretom tehu mala placentu vpredu a pohyby som citila nejak po 18tt...
Ja som aktuálne 18tt, tretie tehotenstvo, placenta vpredu a nie necitim. A to som tehotná 3x za 3 roky čiže mám to “čerstvo v pamäti” ☺️

@anonym_autor Musíš cítiť ? Nemusíš veď každé dieťa je iné .. Ja som prvorodička hovorí doktorka že pohyby u mňa až od 22-24 týždňa , ja cítim od 17 .. tieto ich tabuľky idú na nervy