icon

Som treťorodička, placentu mám vpredu a necítim pohyby

Včera o 08:39

Ahojte som treťo rodička, mám placentu vpredu a toto dieťa sa mi na ultrazvuku zdá také lenivejšie, som v 17tt, lekár sa ma spýtal či cítim pohyby hovorím že zatiaľ nie. Na to mi povedal že skúsená rodička a necítim ešte pohyby, že už v 18tt musím cítiť určite, čo mi príde dosť absurdné že "musím cítiť" každé dieťa je iné tak isto aj tehotenstvo a mám aj placenta je na PS, cítili ste niekto už v tomto týždni pohyby? Či naopak ste tiež začali cítiť neskôr?

simca115
Včera o 08:46

@anonym_autor Musíš cítiť ? Nemusíš veď každé dieťa je iné .. Ja som prvorodička hovorí doktorka že pohyby u mňa až od 22-24 týždňa , ja cítim od 17 .. tieto ich tabuľky idú na nervy

anonym_59c19b
Včera o 08:52

@anonym_autor Ked mas placentu vpredu, tak ich nemusis velmi citit... Ja som takto prve skoro necitila.. zato druhu , ta mi to vynahradila 😁.

elz1920
Včera o 08:53

V tom období som cítila len také "motýliky", veľmi jemné. Aj to len občas. Viac až po 20. tt.

kiki68
Včera o 09:04

Placenta vpredu budes tazko nieco citit, to som mala pri oboch detoch a teda v 18tt som citila, ale velmi tlmene, nikdy som pri napr synovi nemala tie naozaj kopance. Pri dcere som mala to, ze ona drapla za snuru a to zrazu fakt bol divny pocit.

pribinak
Včera o 09:06

To je čo za doktora? Nemusíš cítiť

anonym_1123db
Včera o 09:22

No ja neviem, zeny co citia pred 20.tt sa mi zda, ze to ani nie je pravda...

iwesska
Včera o 10:10

Ja som mala placentu vpredu a citila som od 14tt.

ivinkapink
Včera o 21:06

Ja som tiez v tretom tehu mala placentu vpredu a pohyby som citila nejak po 18tt...

anna_2012
Dnes o 13:19

Ja som aktuálne 18tt, tretie tehotenstvo, placenta vpredu a nie necitim. A to som tehotná 3x za 3 roky čiže mám to “čerstvo v pamäti” ☺️