Som v 10. týždni a nie je vidno plod

20tatianas
30. apr 2014

Som asi v 10-11 tyzdni podla vypoctu nieje vidno plod a nieco sa doktorke nezdalo na placente...po vysetreni mi povedala odborny vyraz samozrejme som ostala obarena a spytala som sa co to je povedala ze zle.tehotenstvo a za tym je mi luto...co to ma znamenat? Poslali ma na.krv a v piatok mi povedia viac...je este sanca na zachranu dietata?

kaaaty
30. apr 2014

Ahoj tak to je zvlastny pristup. A to si bola na prvom ultrazvuku? Predtym mal plod aj srdiecko, teda bilo mu?

bosoriak
30. apr 2014

@20tatianas nebolo to cudzie slovo nahodou anembryomola? Ak ano, skus si vyhladat co to je (to je vlastne tehotenstvo bez plodu). A nie, ak v 11 tyzdni nie je v maternici vidiet plod, tak naozaj nie je co urobit.
Mrzi ma to.

katulka74
1. máj 2014

V prvom rade by som vymenila gynekologicku, co je to za doktorku ze s tebou normalne nekomunikuje, ze ti vsetko nevysvetli ?????!!!!!

lulu369
1. máj 2014

@20tatianas no podľa mňa to nebude nič dobre - je mi to ľúto ☹ Prístup tvojej gynekologičky je naozaj zváštny, ja by som ju tiež vymenila. Uvidíš čo ti povedia zajtra, no dobre správy to asi nebudú ☹

januliku
1. máj 2014

@20tatianas Mrzí ma to, ale pravda je taká, ako píšu baby. Ak si v 10.týždni, tak už musí byť vidieť plod aj biť srdiečko. Prajem skoré zotavenie a veľa sily.

lucinocka
1. máj 2014

@20tatianas mas debilnu gynekologicku, taku kravu som mala aj ja, ked mi to takto oznamila v 12 tyzdni a este ma zbuzerovala ze z toho soku, ze ma posiela na kyret neplacem... je mi to luto, ale u teba to bude podobne, priprav sa psychicky na cistenie ☹

lucinocka
1. máj 2014

@kaaaty ja som mala aj plod aj srdiecko a v 12 tyzdni uz nebolo nic..ked v 10 tyzdni nic nevidno, uz sa to tam nezjavi:( missed abort

zuzimalinka
1. máj 2014

bol pred tym uz plodik vidno? to bola Tvoja prva kontrola? ak si naozaj v tom tyzdni uz musi byt vidiet..aj srdiecko.len moze byt ze v skutocnosti podla ms nemusi zodpovedat tyzdnu ak ovulacia prebehla neskor. je mi luto poznam ten pocit bezradnosti a strachu.drzim prsty.

niki928711
1. máj 2014

@20tatianas ak si v 10tt tak už malo byť vidieť plod..od 6 tt vidno akciu srdiečka
Držím palce aby to bolo dobré, no ak lekárka povedala "je mi ľúto" tak to nebude nič dobré. ☹

20tatianas
autor
1. máj 2014

@kaaaty na prvom u novej doktorky normalne to bol uz druhy celkovo nakolko mi dlho trvalo zohnat nivu doktorku..

20tatianas
autor
1. máj 2014

@bosoriak mohlo to byt ono...

20tatianas
autor
1. máj 2014

@lucinocka toto nieje moja nova gyn. Moja ma vysetrila a hned poslala na antolsku na vysetrenie a tam mi to povedali :(

20tatianas
autor
1. máj 2014

Baby dakujem za info aj podporu - citim sa mizerne :( clovek sa snazi a takto to dopadne ...serie ma to pri predstave ze niekto ma dieta len koly rodinnym prispevkom...:(

kaaaty
1. máj 2014

@20tatianas ahoj musis byt silna, aj ked dobre viem ze teraz ti je.... Ono sa to ani opisat neda ako. Presla com si cakanim na dieta, nemohla so otehotniet. Druhe tehotenstvo bolo neplanovane a skoncilo v 10tyzdni. Drz sa.

kissovak83
2. máj 2014

@20tatianas ahoj, neboj nie si v tom sama.. Mna postretlo pred 2 tyzdnami nieco podobne v 12tt, tiez 2 krat, ale nevzdavame to, cakame na vysledky histologie a genetiky a potom skusame dalej... Drzim palce ;)

kiki68
3. máj 2014

v 10tt to uz nema cenu, to bude anembryola, teda mala by Ta poslat na kyret a potom mozete o par mesiacov skusat dalej. Pri anembryole je totiz casto typicke prave to,ze vacok rastie, tehu priznaky su, HCG moze byt pekne vysoke,ale plodik tam nie je. Tam sa stane jednoducho to,ze sice sa to zacne diat,ale v istom bode, este velmi skoro ten vyvoj plodu skonci a telo to nepochopi a tak vacok rastie,ale plod tam nevidno. Cloveka to da pekne dole,ale treba ist dalej.

20tatianas
autor
3. máj 2014

@kiki68 no uz som po zakroku a doma oddychujem uvidim co povedia vysledky...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre