Som v 10. týždni a som tretíkrát chorá
Žienky uz som zúfalá. 5 rokov som nebola chora a teraz ked som tehu uz tretíkrát. Velmi sa bojím aby to nemalo vplyv na vývin bábätka na nejaké vrodené chyby atd. Prosim upokojte ma lebo sa zbláznim 😕. Stále je to taka silná nádcha aj s farebnými hlienami ale bez teplôt a tentokrát este aj bolest hrdla strašná. Mam este rok a pol starú dcérku ta to stále donesie od nejakej babky alebo uz neviem odkial. Mala ste to niektorá tak? Su bábätka zdravé? Dakujem ❤️
@lucialux999 ahoj, tvoje obavy sú zbytočné. Soplík, bolesť hrdla nie sú pre dieťatko ohrozujúci stav. Choď k všeobecnému lekárovi nech ti nasadí adekvátnu liečbu, aby si prípadný zápal neprechodila. V tehotenstve je dôležité ochorenia liečiť. Na vradené chyby ako sa ich obávaš majú vplyv gény, nie soplík. Jedno dieťa si už donosila, takže sa upokoj 😉.
@pinkgirl Dakujem pekne ❤️🥰
@nevenka Ach to ma mrzi. Ak je dole mykoza skus tea tree tampón alebo si tam prstom daj vecer pravý med. Mne ten med zaberá hned a vždy 🤷🏻♀️ A prvé tehu som celé striekala do nosa ze menšie zlo je nasivin od roka.
@lucialux999 nie je to mykoza, mykoza je hubove ochorenie, ja tam bakterie, na to treba antibiotika, bohuzial. A brat to budem, ziadne experimenty uz, tea tree olej som si len raz dala a mala som dost, vyzralo mi to celu sliznicu. Toto nebudem skusat. Antibiotika doberiem urcite, lebo prve dieta bolo vzhladom na nepreliecenu infekciu na JIS-ke s podozrenim na sepsu, druhe malo rok a pol problemy s crevnou florou, to som aj preliecene mala a nepomohlo 😪.
Toto dako prezijem, len nech je uz koniec tym vecnym chorobam od deti zo skoly, dufam, ze cez prazdniny tieto chripky a dalsie veci okolo sopli, trochu prejdu, aby novorodenec to hned nechytil.
A neboj, taketo bezne virozy nic babatku nespravia, ak by bola teplota cez 38,5, treba si dat paralen a snazit sa oddychnut, ako sa len da. My sme ten covid mali desny, malicky 19 mesacny mal 40-ky, nicim to nechcelo ist dole, ledva som na nohach stala a malinka to vydrzala v bruaku. Tak bude dobre, si myslim.
@nevenka tak to určite preliec atb tam netreba riskovať. Držím palce nech ste zdravi všetci ❤️

Cakam stvrte dieta, som v 38tt., a za cely cas som bola chora asi 6x, z toho 2x covid, 2x crevna chripka, uz to ani nepocitam. Tento rok v kuse dake choroby, nespanie, dokonca aj teploty cez 38 som mala, davala som si aj Olynth do nosa, lebo sa mi nedalo dychat, Paraleny od bolesti, teploty, Pamycon do nosa asi 3x, dietatko vyzera v poriadku. Teraz zase pre zmenu beriem Dalacin odspodu, mam tam celu zoo dole...🙄