icon

Som v 17. týždni a krvácam. Máte podobnú skúsenosť?

jajka810
17. dec 2015

V 13 tt som začala krvácať, po dvoch dňoch mi to v nemocnici zastavili a poslali domov. Teraz som už 17 tt a začalo sa to znovu a trvá to už týždeň.ležím v nemocnici, dávajú mi lieky, ale nejaká zmena nenastala, bábätka sú v poriadku, len nevedia prečo sa mi to stále spúšťa, máte s tým niektorá skúsenosť, že asi dokedy takto budem krvácať,raz je to slabšie a raz silnejšie. Ďakujem.

mimikas
17. dec 2015

ja som v 12tt a tiez som krvacala uz niekolko krat ☹, ale nie z maternice ale asi z posvy kde mi praskaju zjavne neake cievky. Zalezi odkial krvacas a ci mas neake zrazeniny v maternici. Hlavne treba byt v klude, vela lezat a oddychovat

tomasko27
17. dec 2015

Ahoj mimikas a ty si aj v nemocnici?Ja to mam od 9tt nie kazdy den niekedy viac krat za den.Nie je to jasna krv ale take bledo cervene.Z maternice to nie je,takze skor krcok a asi tie cievky praskaju ako tebe.Ja si ale picham fraxiparin lenze to mi zacalo skor ako som si zacala pichat.A teba popritom boli brucho?Mna niekedy ako na ms.

qetinka
17. dec 2015

pri prvom som krvacala viac x a v 17 tt som bola na jeden a pol prsta otvorena,mala som hned serkláž..a donosila som dcérku do 38tt...Všetko bude dobré 😉

liuliu
17. dec 2015

Ja okolo 17tt tiez. Ze sa tam vnara dako placenta v tom obdobi a praskaju cievky..

nina252
28. dec 2015

Ahojte ja som v nemocnici som v 13 tyzdni tehotenstva uz 3 den krvacam mam hrozne krce ako kontrakcie mam nizko placentu davaju mi lieky ale nic nevieteniekto poradit dakujem