Som v 21. týždni a necítim pohyby
Ahojte,
som prvorodička, momentálne 20+3 tt a vôbec necítim pohyby. Doteraz som tomu neprikladali žiadnu váhu, hovorila som si veď mam cas. No ako som vkročila do 21 tt. začalo ma to trápiť. Keby nemam bruško ako neviem ze som tehotná. Nevoľnosti, únava ustúpili a ráno pred pár týždňami som zvykla vidieť a cítiť po prebudení hrbolcek na brušku no uz dost dlhu dobu ho nevidím a necítim. Najbližšia poradňa ma caka 2.5 a to rovno s morfologickom ultrazvukom.
Mozno mi budete písať ze som len stresant a mam cas, ukludnovat ma, ale chcem vedieť pravdu. Môže to znamenať nieco zle?
P.S bolesti nemam, nekrvacam.
Prosim, je tu niekto co si týmto prešiel a dopadlo to dobre resp. zle?
Ďakujem ❤
Moznoze aj pohyby citis ale nevies, ze uz je to ono. Ja som citila pohyby ako sklbanie svalu ako ked mas tik. Tiez som si myslela ze pohyby nemam a pritom to uz bolo ono. Pri dvojkach som citila uz v 16tyzdni. Pri starsej nieco po 20tom.
@xevulax Ako presne take nieco cítim. Take chvíľkové slabučká sklbnutie pocit kt. som este nezažila a cítim to sem tam ked si ľahnem a sústredím sa. Vcera večer som sa snažila rozhýbať ho a vtedy som to pocítila 3x za sebou a dnes v práci ako som sedela tiez.
Ja som pohyby začala cítiť v 25. tt.
@misinka0611 tak to uz citis babatko. Ked narastie to uz budu ine kopance 🙂
@xevulax Ano trošičku ale cítim ho nenamyslala som si to a vcera večer bolo dost aktívne 😂
@misinka0611 no vidis to, zahada vyriesena 🙂 viacere zeny s tym maju problemy- ze uz citia avsak nevedia co, kedze vsade clovek cita, motyliky, bublinky 😂 Tak sa mozes tesit z babatka gratujujem. Uz je to taky iny pocit ked clovek dietatko citi
@misinka0611 Ako dopadlo vysetrenie?
Ahojte som prvorodicka 21 tt..a vôbec necítim pohyby bábätka veľmi sa bojím každý sa pita či už cítim bábätko
@misinka0611 ahoj,teraz citam tvoje prispevky.sce o par rokov neskor 🙂 ale som dnes v tej istej situacii ako ty co sa tyka pohybov babatka 🥹 som v 21. tyzdni a tiez nic necitim ,alebo mozno neviem,ako to ma vyzerat.. Ako si vtedy dopadla? 🤗
@denidee Ahoj, prepáč, že až teraz odpisujem, ale všetko v poriadku. Mám už predškoláka a dokonca aj druhé dieťa, dcéru. U nej som pohyby cítila skôr 🙂 Ono veľa záleží aj od uloženia placenty 🙂
@misinka0611 ahooj ,zlataa ze si odpisala, myslela som si ze po tolkych rokoch uz nemas ani ucet 🤗 uz som 25 tyzden a uz malu citim a to dost tak som stastna 😊😊 tak drzim palce kazdej, viem ake to je stresujuce

misinka0611 ja som zacala byt presvedcena o pohyboch az v 22tt....dovtedy ked sa mi nieco zazdalo, tak som tiez bola taka neista a myslela som si, ze si snad aj namyslam. Budte vklude, ono sa to rozbehne...Okrem ineho, ak mate nahodou placentu vpredu, tak tie pohyby nemusia byt az tak citit ;)