Som v 21. týždňi a som práceneschopná

siasiasia
7. feb 2014

Ahojky babule,som v 21.tt a uz druhy mesiac marodujem s vysokym tlakom,lezala som aj v nemocnici tyzden,buduci tyzden idem na kontrolu,chcela by som aby ma doktorka nechala este domka najlepsie az do porodu,nakolko pracujem s ludmi a mam dost namahavu psychicky narocnu pracu myslite ze mi to moja doktorka umozni?

luba28
7. feb 2014

@siasiasia urcite ti to umozni,.... 🙂

andrejka1978
7. feb 2014

@siasiasia tak to by ti teda mala sama navrhnut. a ked nenavrhne, tak sa dozaduj. ved vysoky tlad je dost zavazna komplikacia v tehotenstve. povedz, ze sa necitis dobre a nemoze ta poslat do prace.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
quirell
25. júl 2014

@siasiasia ahoj, ako si dopadla s tym tlakom? Lebo aj mne hrozi nemocnica

siasiasia
autor
25. júl 2014

Awoj,tak brala som dopegyt do porodu,porod prebehol perfektne 🙂 rychlo,spontanne a vsetko je super,lieky na tlak uz neberiem vobec 🙂 a mam krasneho chlapceka ktory ma 3 tyzdne 😉

quirell
25. júl 2014

@siasiasia super, tak sa tesim s tebou. Ja sa tak bojim. Dnes na poradni som mala velmi vysoky tlak, aj bielkoviny v moci a mierne opuchy na nohach.... fajne som si poplakala.... do najblizsej poradne si mam niekolkokrat denne merat tlak a zapisovat si a potom sa uvidi. Samozrejme vynechat sol, salamy, parky, udene.... nam strach. Bola si na tom podobne?

siasiasia
autor
26. júl 2014

Tak v 3 mesiaci bielkovinu v moci som mala aj ja,len vtedy mi este neopuchali nohy a doky ma ihned poslala do nemocnice lezat vybrala som si infuzku odsledovali mi moc a pustili ma domov,mne tlak pocas celeh tehotenstva vyskocil na 140/90-100,maximalne.a ty neberies ziadne lieky na tlak?bolo by dobre u teba aj interne vysetrenie.na tie nohy ti nepomoze nic,ja som ich mala ako papuce take,nepi mineralky hlavne,skor dojcensku vodu,menej sol vykladaj nohy,masaze 😉sprchuj vlaznou vodou.neboj,musis byt hlavne v klude,ziadne rozculovanie a plakanie...snaz sa vyhybat priamemu slnku,byt na tych horucavach,skor v tieni ked tak.drzkam palce

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre