icon

Som v 21tt a necítim pohyby

gubka123456852
13. sep 2020

Ahojte😪. Som v 21tt tehotenstva s už necítim pohyby. Sem tam sa stane že ich zacítim možno raz za dva dni. Som prvorodička. Proste niekedy som cítila aspoň raz do dňa nejaký pohyb podobajuci sa na dieťa a teraz nič. Ani keď si ľahnem na brucho tak nič. 🤦‍♀️😢 začínam mat strach.

Strana
z2
gubka123456852
autor
13. sep 2020

@belllinka a akože keď sa tehotnej Žene ktorá už pravdepodobne cítila pohyby nehýbe dieťa ! Tak stresuje ??? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ A nemá skutočný problém ? Ide si tam len posedieť a pozrieť na ultrazvuk ako na poradňu 👌👌👌🤦‍♀️ Povedali mi že dobre že som prišla.

kikulienkadd
13. sep 2020

Ahoj,aj na mňa pozerali ako na debilnú hysyericku tehotnú. S poznámkou "boze ved ani nie je prvorodicka". Bola som v 35tt,necítila som pohyby. Žiaľ bábo sa mi omotalo pupočnou šnúrou a udusilo sa,nedalo sa nič robiť. Keď sestrička nenašla pulz na ctg, tak zrazu milá,úplne ako vymenená.
Radšej ísť na pohotovosť 5× zbytočne ako vôbec alebo neskoro. Držím palce,nech ste v poriadku 🍀

belllinka
13. sep 2020

Je predsa nieco ine ist na pohotovost, ked necitis pohyby v 35-tom tyzdni, ako v 20-tom, ked neviem rozlisit pohyby od plynnatosti 🙄

oktobermimi
13. sep 2020

@belllinka prepac, ale takato stresmenka je kamoska v 29tt jej to zachranilo dieta. Pretoze Dr spavil kontrolne pasi a zistil ze srdiecko prestava byt tak vyvolali porod a malu Ivku zachranili .
A jej sestra dosla o syna v 37tt lebo ved pondelok idem na kontrolu jebat ze od stvrtka si necitim decko a maly uskrteny pupocnou snurou takze radsej stresmen ale zachranit si decko ak nieco.

gubka123456852
autor
13. sep 2020

@belllinka 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

belllinka
13. sep 2020

@oktobermimi si mimo????? Necitas, co pisem? Ze je rozdiel riesit pohyby v 20- tom alebo vo vysokom tyzdni tehotenstva!!! Ci vediet chapat obsah pisaneho je uz moc na tvoje IQ?

gubka123456852
autor
13. sep 2020

@belllinka ja si myslím žeby si svoje rady mohla ísť dávať niekomu inému. Ja viem aké to je keď sa ti hýbu čreva do boha🤷‍♀️🤦‍♀️ A keď cítiš niečo čo si predtým necítila. 🤦‍♀️ Tak už to nechaj tak a chod niekam prosím tá

gubka123456852
autor
13. sep 2020

niekedy to proste len nejde rozoznať pretože som prvorodička !!!!!!! Som stresman, bojím sa lazdeho prdu lebo som o jedno dieťa už prišla a nepotrebujem aby mi niekto ako ty ešte aj zdvíhal tlak 🤔🤔🤔🤔🤔🤔

oktobermimi
13. sep 2020

@belllinka nebud kusava dobre? Alebo sa odhlas a dobre si skoc a potom sa vrat prosim ta ak sa naucis citat medzy riadkamy tak som ti svojim sposobom dala za pravdu. Tak prosim odhlas sa a skoc si dobre dakujem.

oktobermimi
13. sep 2020

@gubka123456852 kluud nerozculuj sa...niekto je nervozny ako stara pana tak si to nevsimaj😂

krisbar
13. sep 2020

Nie si trosku silnejsiA? Vraj vtedy menje je citi
Ja som dovtedy len bublinky, ale okolo 23-24tt to zacalo.

gubka123456852
autor
13. sep 2020

@krisbar taaaa mala som pred tehotenstvom väčšie bruško trosku nie take ploche 😏

daniela1994_1
10. aug 2022

V 21tt je bábo malé a nemusíš cítiť pohyby vôbec. Stačí ak je inak otočené, možno cítiť len bublinkovanie a podobne. Mne lekár povedal, že v tom týždni, keby sa aj nedajbože niečo stalo, nevedia s tým nič robiť 🤷‍♀️

rodinka
10. aug 2022

Ahoj, mne sa tiež stávalo ze som necítila vždy... Najčastejšie to bolo vždy ráno brut pohyby... A jedného dňa sa stalo, že som ráno necítila nič 🙊 ja hneď šoky... Hneď som volala bežala doktorke a tá ma pozrela a bolo všetko ok.. Keď niečo, choď radšej hneď ako neskoro. Aj keď pôjdeš zbytočne držím palce ❤️

Strana
z2