icon

Som v 25. týždni a mávam vysoký tlak

19. jan 2025

Ahojte už druhý deň mávam vysoký tlak som v 25 týždni a dnes som mala 171/90 strašne ma bolí hlava zajtra zavolám gynekologičke tak uvidím čo mi povie len som chcela vedieť či máte stým skúsenosti 😌

katarina092
19. jan 2025

Daj si magnezko 500, asi mas preeklampsiu

charlotte911
19. jan 2025

zajtra rano ku dr. neohrozuj seba ani dieťa

charlotte911
19. jan 2025

ešte dodám, že ťa môžu aj hospitalizovať

zzzzza
19. jan 2025

Treba to riešiť

kacena4
20. jan 2025

jednoznacne k dr. mozes aj predcasne porodit!

zzzzza
20. jan 2025

Držte sa. Odporucam tekute magnézium chelat. Dajte vedieť ako ste dopadli

kiki68
20. jan 2025

Mas volat do nemocnice, od 160 nameranom 3 x za sebou v klude MAs hned volat nemocku a tam povedia co dalej. Musia riesit a nasadit liecbu. Ta holest hlavy je varovna. Mozes ublizit sebe a aj dietatu. Cize mazaj smer nemocnica. Spravia moc, krvne testy, asi hospit kym to klesne a dopegyt nasadia

zzzzza
20. jan 2025

@kiki68 mna bolela velmi hlava po spreji do nosa ale tlak som nezmerala. Budem si to viac všímať

kiki68
20. jan 2025

Inak ja mam skusenost, mala som taky tlak tiez a kazde 3 dni nemocka, moc, meranie, CTG babatka raz za dva tyzdne krv na nejake parametre. Normalne som tahala do terminu, ale musela som tam chodit a tiez doma merat 3x denne tlak a taketo vykyvy velke ihned volat a ist za nimi. Doma ma nechali preto, lebo tam bol 15 min dojazd autom max a menej ako 10 min sanitkou. Inak ten tlak som tiez necitila, len ked tocilo ten tlakomer pomaly von oknom, tak hned vedeli, ze to nebude dobre ten tlak.