icon

Som v 25. týždni a mávam vysoký tlak

19. jan 2025

Ahojte už druhý deň mávam vysoký tlak som v 25 týždni a dnes som mala 171/90 strašne ma bolí hlava zajtra zavolám gynekologičke tak uvidím čo mi povie len som chcela vedieť či máte stým skúsenosti 😌

katarina092
•
19. jan 2025

Daj si magnezko 500, asi mas preeklampsiu

charlotte911
•
19. jan 2025

zajtra rano ku dr. neohrozuj seba ani dieťa

charlotte911
•
19. jan 2025

ešte dodám, že ťa môžu aj hospitalizovať

zzzzza
•
19. jan 2025

Treba to riešiť

kacena4
•
20. jan 2025

jednoznacne k dr. mozes aj predcasne porodit!

zzzzza
•
20. jan 2025

Držte sa. Odporucam tekute magnézium chelat. Dajte vedieť ako ste dopadli

kiki68
•
20. jan 2025

Mas volat do nemocnice, od 160 nameranom 3 x za sebou v klude MAs hned volat nemocku a tam povedia co dalej. Musia riesit a nasadit liecbu. Ta holest hlavy je varovna. Mozes ublizit sebe a aj dietatu. Cize mazaj smer nemocnica. Spravia moc, krvne testy, asi hospit kym to klesne a dopegyt nasadia

zzzzza
•
20. jan 2025

@kiki68 mna bolela velmi hlava po spreji do nosa ale tlak som nezmerala. Budem si to viac všímať

kiki68
•
20. jan 2025

Inak ja mam skusenost, mala som taky tlak tiez a kazde 3 dni nemocka, moc, meranie, CTG babatka raz za dva tyzdne krv na nejake parametre. Normalne som tahala do terminu, ale musela som tam chodit a tiez doma merat 3x denne tlak a taketo vykyvy velke ihned volat a ist za nimi. Doma ma nechali preto, lebo tam bol 15 min dojazd autom max a menej ako 10 min sanitkou. Inak ten tlak som tiez necitila, len ked tocilo ten tlakomer pomaly von oknom, tak hned vedeli, ze to nebude dobre ten tlak.