Som v 28. týždni a otváram sa
Ahojte idem si pre skúsenosť , mám dve detičky 3r a 1r tretie čakáme v maji 7.5 ( dnes som mala kontrolu ) je mi z toho smutno , snažím sa s deťmi zvládať oddychovať a aj zvládať domácnosť 🙂 ako každá žena , aj sa venovať deťom aj oddychovať .. muž mu chodí do zahraničia , naposledy bol mesiac preč a 6 dni doma takže mi s deťmi nepomáha :( sám nevie kedy príde keď sa spýtam.. odpoved prídem. :( aj sa od seba dosť vzdialujeme . Nespime spolu už 6 týždňov :( doteraz som problémy nemala .. som otvorena na 2,5mm lieky mi nedali , nemocnicu som odmietla nemám kde nechať deti 🥺 aj dnes som ich mala zo sebou u lekárky .. myslite že sa budem otvárať viac ?
Bez liekov ? Volala som si dnes doktorke opäť .. len mi je divne že mi nedali nic .. či zabudli.
Sex ? To sa otvorím viac však ešte takže vylúčené.
Podporte ma že všetko bude fajn a neporodim .. sú tu nejaké ženy ktoré porodili ? Ps: bábätko je otocene ritkou dole.
@pribinak nie 🙂 nemôžem 🙂 ale ďakujem za typ 🙂
Autorka takto mozes byt otvorena aj par tyzdnov a aj nemusis..tazko povedat..treba oddychovat aj ked pri dvoch detoch je to dost... a sex ojoj... my sme s muzom nespali spolu 4 mesiace..som na rizikovom a od lekarky nariadene bez styku 🤔 nevadi vsak.mame zdrave ruky a su aj ine sposoby 😂
@floki1994 mne sex veľmi chyba :( celkovo aj dotyk manžela .. je mi z toho smutno ..
Lenže deti sú moje všetko také drahokamy , s nechcem ísť ležať veď mi prepne ja viem že musím mysliet sú na tretie ale toto je pre mňa nočná mora snažím sa oddychovať lenže deti vyžadujú pozornosť :( 🙂
Chyba aj mne a velmi ale babatko je priorita a obaja to s manzelom chapeme ...ale my si lasku davame najavo stale aj inak ..objatia, pusy atd...ttebe asi celkovo chyba pritomnost muza ked je stale prec..chapem ze okolo deti to je narocne lenze moze sa stat hocico ze ta lezat poslu a treba mat zalozny plan... ak muz nemoze byt doma, nemoze prist mamka, sestra atd..treba mat v zalohe niekoho na strazenie..nejaku kamosku, znamu..co ked ta z poradne posle lezat ? Treba mysliet na vsetko.. ide o zdravie babatka ale aj o tvoje 🙂
Co za pracu ma muz v zahranici? Ako to, ze nevie kedy pride?
A uprimne, ked ste miesili na to tretie, tak hadam, ze tiez v zahranici pracoval... S detmi by otec pomahat nemal. Mal by sa postarat, tak ako len vie...
Zda sa mi z tvojho prispevku, ze ti chyba sex a to, ze vase manzelstvo vzdialenostou ochladlo
musis si ujasnit priority, ci chces donosit zdrave dieta, alebo sa budes prepinat a mozes porodit predcasne. ja som mala doma 8 mesacne babo a sla som na hospitlaiizaciu nechcela som o drobca prist. 2 tyzdne som bola na infuzkach a pomohlo to. mangel bol s babatkom doma. mozes to spravit aj ty, na deti nie si sama, ak si chora (co si) treba sa liecit a mangel nech pomoze s detmi. nech ide na ocr a chvilu nech je s vami doma... nech si ujasni priority ci chcete mat doma zdraveho novorodenca alebo predcasniatko s kopou moznych komplikacii. drzim palceky
Ahoj ja som sa otvárala pri oboch synoch pri prvom v 32tt a pri druhom v 30tt som mala zistené na prst. Pokiaľ som cítila tlaky ľahla som si vyložila nohy na vynkúš prípadne poskladanú deku a odchovala brala magnéziumové tablety 500mg do 36tt 3 až 5x denne bolo povolené gynekológom pozdejšie sa nesmie aby nebrzdilo pôrod. rodila som prvého v 41tt a druhého deň pred termínom. Keď som druhého čakala prvýmal 2roky a keď sa druhý narodil prvý mal 2roky a 9mes. posedel aj spal primne muž chodil skoro ráno do práce a večer domov,Pomohol varením a venoval sa aspoň trochu synovi keď bol doma večer nejakú hodku pred spánkom.Pri prvom keď som ho čakala som bola aj týždeň v nemocnici na pozorovaní.Tak snáď sa aj pri tebe zahrajú chvíľu detičky kým si vyložíš nohy prípadne im niečo čítaj zapni rozprávku a spolu si poležte.Alebo ja som tak robila synovi povedala nech si donesie ku mne na posteľ hračky z ktorým sa chce hrať a zahral sa pri mne.
@kitycat chyba chyba mi ten manžel s ktorým dom trávila čas , no čo vám poviem je mi z toho smutno .. ale doprosovať sa nebudem zas mám nejakú úctu k sebe samej .. 🙂 mám deti , tie ma držia 🥹 aj keď je to náročné 🙂
@kitycat zvárač 🙂
@kacena4 kiežby to začal chápať, len ma unavuje pýtať a žiadať o pomoc :(
deti su jedna vec ale manzelstvo druha aj ked to znie nefer a ze chlap nemusi, ale my zeny musime venovat rovnaku pozornost detom aj manzelovi, on to vyciti a ochladne... takze musis byt jeho muza, musis mu ukazat, ze ho chces...

Nemôžeš si nájsť pani na pomoc v domácnosti? Aby si mala viac času na oddych?