Som v 5. týždni a je mi zle
Ahojte som tehotna cca v 5 tyzdni zajtra idem k lekarke na vysetrenie. Zajtra to bude uz tyzden co mi je kazdy den neznesitelne zle. Zle mi je od rana do vecera rano to zas este take zle nieje ale zacne to ked vstanem. Kazde rano ranajkujem aj ked sa najem je mi zle aj ked nejem je mi zle. Poradte prosim nieco pijem jemne perlive vody jem normalne a v celku dost. Fakt tazko znasam to ze mi je stale zle 😞
@vemi23 ja som minuly rok bola tehotna a bolo mi príšerne asi do 12 tyzdna a tak mi bolo uz,, iba,, zle asi do 18 týždňa. V najhorsich chvilach mi pomahal pohar koly. Nikdy som meverila ze kola moze pomôcť kym som to nezazila. Ja som pila aj kávu a aj pocas dojcenia a dieťa bolo v pohode krasne spinkalo takze kofeinu sa neboj pokial to zas moc neprezenies. Prajem veľa síl a krasny pôrod.
No ja som mala v jednom tehot.nevolnosti asi do 10-11tt ale to som aj veľa zvracala,migrény,fakt každý deň bol doslova prežitie ,musela som sa starať o deti...
V ďalšom tehot.som vracala len pár krát ale zle ,tazoba, nechutenstvo skončili až okolo 19 tt
Nemohla som pit čistú vodu,len chladenu minerálku, čučoriedky,ovocie..dru tyčinky ..
Hľadala som to čo mi aspoň trošku sadne .
Držím palce nech ti je čim skôr lepšie.
Mne bolo do 6.tyzdna dobre a potom sa to zacalo, grcala som do 15tyzdna denno-denne a bolo jedno ci som nieco zjedla alebo nie, voda bola pre mna najhorsia.. perlive mineralky sa mimochodom v tehotenstve neodporucaju, len cista voda, dojcenska

@vemi23 najdi si nieco, co ti pomoze. Ja som pila vodu len perlivu plus vsade som trepala Sunquick, resp nieco kyslo sladke 🙂 a nemohla som byt hladna, stalen nieco v zaludku. Nastastie to preslo dost rychlo.