icon

Som v 8. mesiaci, mám Covid-19 a vysoké teploty

18. feb 2021

Ma nejaka tehulka skusenost s teplotou pri covide..? zacala som ich mat v pondelok ale posledne dva dni mam 39 C teploty horko tazko ich zrazim. Kazde 4 hodiny mi vyskoci. Bojim sa aj o babo lebo uz som v 8 mesiaci

Strana
z3
autor
19. feb 2021

@martinaju nie vsetky maju vybavenie pre tehotne napr v Ke kde som ja maju iba v starej a novej beru iba zdrave
A v Trebisove maju iba pre take co su bez priznakove cize maju covid ale bez priznakov nie vazne stavy
Ja som bola zial ten horsi príbeh mam zapal pluc, srdce nam bilo rychlo, tlak som mala jak pred infarktom a plus tie teploty tak ma previezli do Ke som tu zatial jedina

fiafia
20. feb 2021

Bože,toto je na zaplakanie 😭 systém, zdravotníctvo,neochota pomôcť v takvysokom štádiu tehotenstva. Autorka držím palce aby ste s babom boli obaja v poriadku

autor
21. feb 2021

@fiafia na stastie pomoc sa nasla uz ma davaju do kopy vdaka za Ke - staru nemocnicu

miskamilka
28. feb 2021

Zdravim autorku, ako sa mate? Vsetko ok?

birika
28. feb 2021

@miskamilka tiez na nu myslim 🙂

autor
1. mar 2021

@miskamilka ahojte je to uz lepsie... este som v nemocnici doliecujem sa na plucnom a malicka tiez uz dycha bez kyslika rastie, papa, cika, kaka uz len cakam kym ma pustia nech viem za nou ist.. zatial chodi manzel k nej

jsrv82
1. mar 2021

Skoré uzdravenie ❤️

mijunik
1. mar 2021

Juuuj, takže babulka sa už vyliahla? 😍 To je super. Želám vám celej rodine veľa zdravia a odteraz už len pohodu. 😙

autor
1. mar 2021

@mijunik ano 🙂 dufam ze pojdeme cim skor domov... dakujem 🙂

birika
1. mar 2021

blahozelam ku princeznicke a uz len vela zdravia a radosti zo zivota 🙂

miskamilka
1. mar 2021

Vela zdravia prajem. A malicka sa vypytala sama, ci radsej vyvolali porod? Hlavne, ze vsetko dobre dopadlo

autor
1. mar 2021

@miskamilka museli urobit akutnu sekciu kvoli mojmu zapalu pluc :( ten covid tak vsetko skomplikoval ze az.. . Uz som myslelala ze to neprezijem jak ma chytili tie zachvaty daco strasne to bolo
narodila sa skor 32 tyzden ale na stastie bola tak vyvinuta ze nema ziadne problemy
vaha bola v pohode 2200 g pluca a ostatne ma vsetko v poriadku
Dnes mna pustaju domov tak som zvedava ked ju pustia

miskamilka
1. mar 2021

Super, ze to tak dobre dopadlo. Esteze si isla na tu pohotovost. Ja mam obrovsky strach, som 25tt a vo stvrtok idem na pcr test po kontakte s pozitivnou osobou :(

Strana
z3