Som v 8 týždni a krvácam
Dobrý den
Mám taký problém som cca v 8 týždni tehotenstva a už 10ty den krvácam nie je to špinenie je to krvácanie nie vkuse celý den ale príde to väčšinou k večeru a už to neprestáva bola som u svojho gynekologa na sono maternice bábo je stále tam a podla doktora stále žije pretože hormon sa zvyšuje a bábo rastie o dva týždne mám ist na sono na kontrolu či stale babo žije , ale nejde mi to do hlavy že už tak dlho krvácam je to normálne stretla sa už niektorá s vás s tým? dakujem ☹
jooj moja je jasno červenáá riadne ako ked mam menštruáciu taka krv niekedy ako keby som len silne spinila ale po chvilke sa to pustí zase na takuto krv ... vies co vložiek ja som na to taka že ked je tam už flak tak si ju menim ale ked tam nic nieje tak si ju nechám ale tak dnes napr asi take dve tri a este do vecera možno dve s tým že niesu plné ale fakt len take flaky
https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/spinenie-v-tehotenstve-mam-sa-obavat/
https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/co-znamena-tmavy-krvavy-vytok-v-tehotenstve/
https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/krvacanie-v-tehotenstve-2/
https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/krvacanie-v-13-tyzdni-co-to-moze-byt/
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/je-mozna-menstruacia-pocas-tehotenstva-skusenosti-a-nazory/
@peggi no nič moc aj vcera aj dnes som bola na sone na krv vcera mi brali krv hcg sa zvíšilo čiže podla všetkého plod stále žije dnes už tie správy neboli také štastné je to vraj o milimeter menšie ako pred týždnom tak počkáme ešte do pondelka rana pojdem na krv ak sa zvýši hormon tak je vše ok ak ten hormon klesá idem na čistenie 😢 😢 celé zle rok a pol sme nevedeli otehotniet a naše vytúžené tehotenstvo končí takto :(
Môj príbeh končí potratom ☹ včera v noci som potratila a dnes mi čistili maternicu ☹
@lula24195 ahoj, sledujem tuto temu od zaciatku, drzala som ti silno palce.zial, ja som ten isty pripad, dr ocividne podcenuju nase snazenie.ked sa nam konecne podari otehotniet tak nam kazu v tychto situaciach len tak cakat doma.
ja som bola presne minuly rok o takomto datume na tom tak isto, zial moje tehu skoncilo potratom tiez.dosla som k dr ze spinim, dam mi duphaston a ascorutin.nepomohlo, o tyzden som bola na kotrole a potrat.podla mna mohol dr urobit viac.ked som bola na cisteni v nemocnici boli tam baby co boli na udrziavani od 6tt.este ani bruska nemali, nechapala som co tam robia az potom povedali, ze zacali spinit ze ich dr poslal radsej do nemocnice ze su tam pod dozorom.bolo mi strasne, ja by som bola v nemocnici kolko by bolo treba len nech je vsetko ok.uz som mohla mat 4 mes. babo doma a vidis.v nemocnici ta maju pod dozorom, nemusis nikam behat, pozru sono daju lieky injekcie ked je treba.nemusis sa doma stresovat ci je vsetko ok.
podla mna to este stale beru dr na velmi lahku vahu.ja mam od cistenia stale problemy.nemam odvtedy ms, teraz vo febr inak presne o rok idem na hysteroskopiu, snazime sa o babo ale zatial marne, niekto povie ze bez ms to nie je ani mozne iny zas ze jasne ze mozem byt tehu.tak skusame a dufam, ze po tej hysterke budu aj dr mudrejsi a daju ma uz do poriadku
@lula24195 neboj isto to dopadne lepsie, nabuduce budes vediet, ja ked som potratila som bola len par tyzdnov tehu a tiez som nevedela co co znamena, tu som sa toho vela podozvedala, v kazdej teme sa nieco dozvies,, sice mne to dobabrali doktori aj moja psychika, takze uz sa netrapim a cakiam co ukaze hysteroskopia a bojim sa toho co mi povedia po prebudeni,nemyslim na nic zle, lebo ja som expert, ked sa nieco deje ja nieco poviem a potom som bosorka alebo si to proste privolam, takze si v duchu opakujem vsetko bude ok maxim tam mam nejake zrasty, tie odstrania, pride mrcha a ide sa snazilkovat a uspesne tento rok. viera je najdolezitejsia 😉
@lula24195 to mi je luto... ☹
@kacena85 niekedy su aj lekari proti prirode bezmocni, nech robia co robia... u nas to je ine, u nas nedostanes nic na udrzanie, ziadny duphaston alebo ine.. nechavaju to na prirodu... lebo ked sa baby udrzat ma, udrzi sa aj napriek krvacaniu... ked sa udrzat nema, nepomoze tu ani neviem co... ☹ taky je zivot...
v tej nemocnici, mozno su tam zeny, ktore spinia a babo ZIJE. u väcsiny pripadov prestava bit srdiecko, takze nema vyznam nieco proti tomu robit.. ja viem, ze to boli ale matka priroda vie, preco to urobila...
dievčata a prečo sa čudujete ,že lekári nenechajú ležat v nemocnici ženu čo špiní alebo slabo krváca. Na začiatku tehotenstva nič nepomože, lieky vám dajú ale ak je babatko poškodené, tak ho nič nezachráni.
V neskorsom štádiu tehu si už viaceré maminy poležia ale na začiatku nie.
Aj mne bolo povedané, že ak je zdravé prežije, ak nie, tak bohužial.... a to som krvacala týžden velmi silno až v kusoch.... a dieta prežilo
ano aj mne bolo pri prvom tehu povedane ze ak to ma ostat tak ostane ak nie tak to priroda zariadi po svojom ..aj tak bolo...nenechaju lezat skor ...podla mna by to nepomohlo ak je plod poskodeny odide ci lezis ci nie...
@lula24195 je mi to lúto :( aj ja som si to prežila, mala som super doktora, rodinného kamaráta, pár dní som ležala v nemocnici robili, čo mohli a aj tak som potratila.Tiež sa nám dlhšie nedarilo otehotnieť. Druhý krát som otehotnela na prvý pokus 5 mesiacov po potrate, hneď, ako som zistila, že som tehotná, bol problém doktor povedal, že je to mos tenké (asi podstielka) a nasadil mi utrogestan hneď od začiatku a ležať. v 12 tt som zas mala hematóm... ale vyležali sme ho. V 16tt hroziaci potrat zas nemocka a potom každý spln, najprv hroziaci potrat, potom predčastný pôrod. Malý sa narodil v 37tt na spln 🙂 je to krásny zdravý chlaček. Po čase som zatúžila po ďalšom skrátim to, zas hrozné tehotenstvo od začiatku a v 37tt sme sa dočkali dievčatka. 🙂 Nie všetky ženy to majú jednoduché, ale šancu máme aj my 🙂
Dakujem všetkým za rady a svoje príbehy a skúsenosti viem že ked babo chce a je zdravé sa udrží a ked nie odíde .... Ja neviním nikoho môj doktor sa o mna staral ako len mohol ... Len stále ma to bolí pri srdiečku lebo po dvoch rokoch snaženia sme bolí štastní že sa nám to podarilo a zrazu v zlomku sekundy sme o to prišli 😢

ja som natrafila asi na riadne prasa,zasunul do mna zospodu ultrazvuk,mal ho tam 2sek.otocil sa mi chrbtom a nic,pisal na pocitaci...tak ja takym tichuckym hlaskom,ze pan doktor vidite tam volaco,on sa ani neotocil,ked dopisal,podal mi papier a hovori,bohuzial,je to potratene,skuste o 3 mesiace... 😢 no a ked som tam doletela zas za nejaky ten tyzden bola tam dr,zena a ona mi hovori,davajte pozor,no a ja,ze ved si davam a ta koza,ze tak nie,ale aby ste nam nezaspinila tu plachtu na ktorej lezite,chapete to???Ja vyklepana,krv sa zo mna vali a ona sanuje plachtu,baby nedajte sa,ak sa vam nieco nepaci,nepozdava,chodte za inym lekarom...