icon

Špinenie na začiatku tehotenstva

beika333
18. jan 2021

Prosím potrebujem poradiť.Som v 5týždni.Okrem toho,že termín menzesu nesedí so sonom čo je v mojom prípade ok (mám rozhádzané cykly) bolo všetko OK.
So synom mám dosť pohybu,včera som ešte aj išla na nenáročnú turistiku.
A ráno z ničoho nič som mala bolesti ako pri menzese a dosť som špinila,skôr to bolo hnedé,nie krv.
Doktor (zastupoval môjho)na sone povedal,že to vyzerá byť v poriadku.Zväčšuje sa,ale je to ešte skoro,srdiečko nebilo.A v podstate nepovedal prečo sa mi to deje Nieje Slovák takže komunikácia 0bodov.
Dal mi len Ascorutin 3x 1tbl.
Nemal mi predpísať aj Duphaston alebo zobrať krv?
Celý deň ležím,špinenie je už úplne minimálne,bolesti mierne.No nemôžem celé dni ležať keď mám 3ročného haranta.Kontrolu mám až za 10dní.Bojím sa či nemohli urobiť niečo viac.
Nemám sa dožadovať aby mi zobrali krv alebo niečo?
Ďakujem pekne

sandra151
18. jan 2021

Nie viac sa urobiť nedá. Takto na začiatku je to vo hviezdach , či sa udrží alebo nie. Treba užívať lieky a najviac čo môžeš urobiť je ležať a šetriť sa.

beika333
autor
18. jan 2021

@sandra151 Vďaka.Mohlo to byť tým presilením,pohybom?Ja dúfam,že kôli tomu teraz oň neprídem.😔Nerozumiem prečo mi nedal aspoň ten Duphaston.

sandra151
18. jan 2021

@beika333 ťažko povedať čo to spôsobuje. Na začiatku som aj ja špinila ale dodnes neviem kvôli čomu to bolo.
Ja som brala ešte utrogestan na udržanie. Keď tak mu zavolaj nech ti predpise

denisa58
21. jan 2021

Dobry den chcem sa opytat som na zaciatku tehu asi 4 tyzden 1.2.mam ist na gyn.na potvrdenie tehu. tehotensky test mi vysiel pozitivny (5 testov ) vcera mi zacal taky slaby bielo zlty vytok ale nie stale a len tak trosku nepali ma nic ano nesvrbi ani ine komplikacie ...je to nieco coho by som mala bat ?

floren
21. jan 2021

@beika333 mohlo, mne tak praskali cievky, ascorutin pomohol

abcmajacba
29. jan 2021

@beika333 ahoj, prešlo ti to?

beika333
autor
1. feb 2021

@abcmajacba Ascorutin pomohol🙂

abcmajacba
1. feb 2021