icon

Špinenie tmavou krvou v 8. týždni + 2 dni

28. feb 2023

Ahojte mala som problém so špienim od začiatku tehotenstva, v 6+4 na sone všetko v poriadku srdiečko bilo, potom občasné špinenie. Teraz skoro 2 týždne kľud a dnes zase. Užívam progesteron som po IVF. Kontrolu mam až o týždeň. Mali ste niektorá špinenie a dopadlo to dobre?

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
autor
28. feb 2023

@nikaa951 ďakujem trosku si ma ukludnila 😊

hailey1
28. feb 2023

Ja som nesla IVF, ale spinila som cele tehotenstvo - bola som u lekarky jak na klavir. Niekedy viac, niekedy menej, ale cele tehotenstvo tmavou krvou a moje dite uz ma takmer 2 a pol roka. Ak si nie si ista, chod sa ukazat.

renka30
28. feb 2023

Mala som špinenie, dokonca som krvácala jasnočervenou krvou, hospitalizovali ma ako začínajúci potrat - dcéra už má pomaly 12 rokov

autor
28. feb 2023

@hailey1 sla by som len moj dr ma dovolenku a k zastupujucemu ísť nechcem lebo snim nemam dobru skusenost. Musím počkať na muža kym príde s prace a ak sa to nezlepší pôjdem na pohotovosť.

denuss
28. feb 2023

V prvom tehotenstve som krvacala v 6.tyzdni, kvoli hematomu. Dcerka ma 9rockov. Vo stvrtom v 7.tyzdni, pricinu nevedela ani dr., syncek ma 6tyzdnov. Drzim palce, nech je vsetko ok aj u teba🙏😊

zabka79
28. feb 2023

Mala som dve tehotenstva so spinenim a krvacanim. Jedno skoncilo zle. Pri druhom sa vsetko opakovalo avsak syna som donosila a je zdravy.

kiki68
28. feb 2023

Ja som spinila do 19tt furt takto. Raz lepsie, raz horsie, utrogestan furt a maly je zdravy 😉

pikulinka
28. feb 2023

Ja som pred nedávnom spinila dost tmavohnedou krvou, som sa zlakla a letela na pohotovosť a tak mi povedala, ze je vsetko v najväčšom poriadku 🙂 predpísala mi Duphaston a pichla preventívne vitamin k proti krvácaniu a este nieco proti krvácaniu … na druhy den som este spinila, ale uz som nestresovala, nakolko spravili co mohli …. Teraz som v 12tt a Duphaston stale uzivam 🙂 pokial to nieje výrazná cervena krv tak sa niet coho obávať, aj ked sa to lahko hovori 😀 ja som stresovala neskutocne ….

macko1007
28. feb 2023

ja som mala soinenie od 4tt do 11tt niekedy tyzden nic, potom zase a stale dookola..raz v noci aj tak viacej hnedej krvi..zakazdym len strach kedze predtym som potratila..nastastie po 12tt to prestalo..raz som mala hematom inak nevideli nikdy nic