icon

Špinenie v 7. týždni tehotenstva

Včera o 18:16

Ahojte. Viem, milion diskusii, milion pribehov a moznosti, ako to moze dopadnut. Ja chcem najst nieco pozitivne.
Som v 6+2tt. Doteraz bolo vsetko ok, od zaciatku som uzivala duphaston a anopyrin 1x denne ako prevenciu po potrate. Dnes rano som na wc zaspinila na papieri na svetlo ruzovo az cerveno. Cely papier ako ked mi zacina ms. Hned som si dala vlozku a utekala k mojej dr. Na utz bol (prvykrat) 3mm plodik s bijucim srdieckom. Usg robila cez brucho a nevidela pricinu krvacania. Navysila mi duphaston na 2tbl 3x denne. Cely den mam tu jednu vlozku, je tam par hnedych stop, nie velke mnozsvo. Cez den sa to upokojila a uz od nejakej 10tej som ani pri utreti nespinila. Teraz vecer som bola 2x na wc a v oboch pripadoch sa opakovalo krvacanie/spinenie ako rano. V rovnakom mnostve a v rovnakej farbe. Som z toho smutna. Chcem verit, ze to bude ok. Ist s tym na pohotovost mi pride zbytocne, kedze spinenie nie je intenzivnejsie nez bolo rano. Tak lezim s nohami hore a verim v zazrak.

anonym_e5144f
Včera o 18:23

viac krát som masívne krvácala, dcéra sa narodila v termíne. je študentkou LF.
zatiaľ sa nič nedeje. ❤

anonym_ff7d14
Včera o 18:24

Ahoj ja som splnila cele tehotenstvo 🫣 veľa krát som bola u Dr našťastie vždy všetko ok ,ale naozaj celý čas som mala hnedé spinenie a chápem ten pocit strachu
Tým nechcem samozrejme nič zľahčovať a určite treba sa dať vyšetriť ,pretože každá sme iná ,ale moooc držím palce nech všetko dobre dopadne ❤️

monika_mt
Včera o 20:20

@anonym_autor Velmi drzim palce..u mna to spinenie bohuzial nedopadlo dobre, zacalo to tiez ako velmi jemne hnede spinenie, ktore sa vsak v priebehu dna zmenilo na silne krvacanie a koniec tehotenstva 🥺 Drzim palce nech je to u vas len neskodna zalezitost 🙏

larrylurex
Včera o 20:28

Ja som veľmi začala krvácať v siedmom týždni, aj ma hospitalizovali. Nakoniec všetko dobre dopadlo a maličká oslávila pred pár dňami rok. Držím palce, veľmi ❤️

regi95
Včera o 20:37

@anonym_autor spinenie v 14tt, 16+2tt a 24tt. Dcéra budúci tyzden ma rok ❤️ bude to dobre. Musí to byt dobre 🤗

osky
Včera o 22:12

Este mi zvykli pichat proluton

Ale mne ani ten nepomohol.
Drzim ti palce,kiez by to dopadlo dobre

anonym_398bf1
Dnes o 04:49

Ahoj, prvé tehotenstvo som vyslovene krvacala, od 6tt až do 12tt každé 2-3dni som bola na pohotovosti/u mojej dr s krvácaním 🤦 vždy bolo všetko ok, v 10tt mi povedali že je tam hematon a z neho krvácam, v 12tt som sa tak rozkrvacala že som išla na pohotovosť s tým že som potratila lebo to bolo také extrémne že za 15min som mala plnú vložku 🫣 vtedy sa mi vyplavil hematon a dcérka ma dnes takmer 2 roky ❤️
Momentálne som tehotná 2.krat a taktiež som spinila od 6tt, aktuálne dom 10tt a všetko je v poriadku (mne moja dr vravela že pravdepodobne mi praskajú cievky na maternici ako rastie a z toho spinim, nedala mi na to žiadne lieky rovnako ako ani pri prvom tehu)
Prajem veľa šťastia 🍀

anonym_52d658
Dnes o 05:01

Aj ja špiním od cca 6tt, teraz som 11tt, užívam progesterón 2tbl 2x denne. Dva krát som bola aj na pohotovosti, lebo som krvácala červenou krvou, vždy všetko v poriadku. Nevedeli mi povedať, z čoho to môže byť (tiež najskôr praskajúce cievky). Vraj sa to po 12tt zvykne upokojiť, tak čakám, aj keď mám pocit, že momentálne je to pár dní lepšie, bez špinenia..