Srdiečko nebije. Môže sa ešte stať zázrak?
Ahojte, podľa poslednej Ms by som dnes mala byť 8+2tt. Na sone bolo síce vidieť bábätko ale bez akcie ❤️ .Doktor tomu veľkú nádej nedáva, už dnes mi chcel vypísať papiere do nemocnice. Mňa prísť o týždeň na kontrolné sono. Budú to ,,nádherné" Vianoce. Čo myslíte, môže sa stať ešte zázrak?
Poslednú ms som mala 23.10., cyklus mám cca 29-33 dní. Pred 2 týždňami bolo na sone vidieť len gestačny vak. Dnes už aj bábo (vo veľkosti gestacneho vaku z pred dvoch týždňov) Povzbuďte má prosím.
@anickabasnicka ďakujem. Áno,som realistka,viem,že sa to stáva...nikto ma neurazil, nepohoršil. 😉
@nikol248l akoze ak tam nebol zastaveny vyvin a prave bol pozorovany rast, tak tam sanca este je. To hcg by bolo najlepsi parameter vitality plodu, skoda ze ti nevzal. Skus zajtra zavolat ci by ti nevzali ako samoplatcovi krv zajtra a piatok napriklad a budes vediet uz pred vianocami
@nikol248l moc ti preji,at za tyden uvidis srdicko......a popravde,v dobrem zavidim.
Ja budem asi tiez hnusna realistka, ale aj keby bola posunuta ovulacia, dajme tomu si realne 6+2, to srdiecko by tam uz malo byt. Zazraky sa sice deju...
Tiez som si tym 2 krat presla, sice v uplnom zaciatku..ale nezabudnem nikdy.
Drzte sa.
@nikol248l viem, je to strasne cakanie. Chcela som ta len povzbudit, ze ti rozumiem a ze aj ked ti ziadna z nas nedokaze pomoct, posielame ti virtualne objatie.
@nikol248l ahoj 😊 ja som minuly rok otehotnela cca ako ty. 22.10. posledna MS, mavala som cykly tiez asi 30-33 dnove. Mne robil sono az po Vianociach, povedal ze skor nebude robit lebo by to bolo este neiste. Predtym robil sono v 5tt kvoli krvacaniu a to videl len vak. Drzim palce, cakanie je najhorsie.
@nikol248l Držíme palce,dobre bude.
❤️🍀
Silno držím palce🍀🙏
Ja som tak bola so synom, dostala som sa na rizikové oddelenie kvôli obličke, s obrovskými bolesťami.
Brali mi krv každé ráno, a hcg sa nezvyšovalo, na usg nevideli srdiečko, tak ma presunuli na gynekologické, že pôjdem na čistenie. Že bohužiaľ stáva sa. Na rannej vizite ešte nariadil primár posledný odber krvi, pre istotu aj keď tomu nedávali veľkú nádej. HCG enormne vyskočilo a keď som išla na sono, objavilo sa aj srdiečko. Aj lekár, ktorý mi robil vtedy sono mi povedal, že som teraz vyvrátila všetky učebnicové poučky.
Takže som mala obrovské šťastie - a ten môj malý zázrak má teraz 9 rokov. Držím palce aby všetko dobre dopadlo 🙂
@nikol248l těhu testy moc neovládám, ale zítra držím pěstičky, at je vše ok
@nikol248l nechapem preco ti neurobil hcg z krvi s odsrupom 2-3dni a bolo by v tom jasno na 100% hcg test zkrvy bola prva vec jtoru mi dr robila pri kazdom tehu...
ja pridam aj moju skusenost. tehotenske testy silneli, hcg stupalo ako ma podla odberov, ale babo sa nevyvijalo, srdiecko nebilo.
gynekolog mi to vysvetlil tak ze hcg produkuju bunky tych obalov, v ktorych je embryo, nie vyvijajuce sa embryo.
v kazdom pripade drzim palce 🤍

@selena_luna viem,že sa to stáva,že si tým prešla nejedna z nás. Len najhoršie je asi to čakanie,keď neviem na čom som....a ešte krásne sviatky pred nami 🙄