Stalo sa vám odtečenie plodovej vody na verejnosti?
Ahojte, napadla ma dnes taká vec 😂 stalo sa Vám niektorej, že Vám odtiekla plodová voda na verejnosti? Ako na to reagovalo okolie? Blíži sa mi pôrod tak ma napádajú takéto veci 😂🤦🏻♀️
@len_nig pri prvom pôrode mi odtiekla voda, vyslovene praskla ako vo filme, našťastie som bola doma, nič tomu nepredchadzalo, hoci už som mala presne termín a pri druhom som rozmýšľala, že ktovie, či mi môže aj druhýkrát takto prasknúť voda, že však hádam nie a veru druhýkrát tak isto, ale tiež som bola našťastie doma 😁
Mne praskla ráno na záchode..postavila som sa z wecka a prask už som len skákala do vane..vyklepaná som bola riadne🤣 a bolo toho teda veľa... v druhom tehotenstve som sa bála aj do škôlky ísť pre malú že mi praskne tam.Nakoniec mi prepichovali 😏
Prvy porod 1:16h rano som sa zobudila na to,ze ojha! Akosi mokro podo mnou...tak som empaticky potichučky vstala aby som nezobudila muža kym to dam do poriadku,s prekrizenymi nohami som s tečúcou vodou došla k skrini,kde som nedočiahla na uteraky,ze by som si ich napchala medzi nohy,lebo kupelna je dole,spalna na poschodi...a to uz sa zobudil ..podal mi ich,ale nepomohlo 😄 za mnou mokra čiara az dole...okej..sprcha...postavim sa..furt teče 🙄 tak smer zachod...sedim..teče...medzitym nejak dobalim veci,muz hadze do auta,hodi mna do auta (pod sebou radsej uterak 😄 vlozka,vsetko...) sadnem si...no nič..otočka,zas na zachod....stale teče 🤦🏻♀️ takto somto otocila 3x zachod 2x sprcha (a to nie ze tak poldecko,to tak pollitrak zakazdym..to ranne zobudenie tka zo dva kyble sa zo mna valili... Tak ok,uz sedim v aute,mokro uz len mierne,este sa cestou zastavim u rodicov nech mi sestra helfne zrkadlovku 😄 2:30 sme v nemocnici,prijali ma a dr.by ma podla nalezu poslal domov...ze ako viem,ci to bola plodova voda... 🤨🤨🤔🤔
Druhy porod...rano piatok vyšetrenie,kde ked som sa postavila z kozy zo mna "cosi' vytieklo...kukam...nie je toho vela,zeby zatka? 🤔 Hovorim sestricke,ze co sa stalo,ci to bola zatka alebo voda...ze to voda nie je...divne,ale dobre,obleciem sa,idem domov,stale "vlhko" po troske..medzitym došivam overal kamoške,idem knašim skladat nabytok...a take divne bolesti,reku...asi posličkovia...poobede uz aj mame som to spomenula,ze ma nejak divne brucho boli (ano,neboli to poslickovia...). Nabytok doskladany,prideme s muzom domov...onsi spokojne chrapká,ja behamsprcha,von,sprcha von...neprestava,su to kontrakcie..budim ho ze ideme (asi o 3:00)...a na prijme ma zas sprdla sestricka,ze ked mi voda od rana odteka preco som neprisla skor!!! Tak ani tak dobre, ani tak 😄😄😄 ani ked pridemskor ani neskor 🙈
Mne vodu oba razy prepichovali v pôrodnici keďže aj pôrody boli vyvolavane. Prvý krát to asi skoro všetko odtieklo ,,na stole” do tej nádoby podomnou, medzi nohy mi šupli tu ich hrubokansku vložku, takže ok. Pri druhom mi ju tiež praskli ,,na stole”, ale to zo mňa vytekalo postupne, už aj keď som išla na sálu a ako som sa suchtala v kontrakciach po chodbe tak len bordel som robila za sebou, mi to tieklo po nohách, všade…sestrička len za mnou s handrou chodila…🙈 no komédia…strašne ma v tej chvíli sralo že im to tam celé zasvinim…akoby som nemala čo iné na robote 😀
@len_nig no uz mam 3tyzdne po 😅 do nemocnice som dosla s 3min kontrakciami a na vysterovani sa ma pytaju, ci mi odtiekla voda. Ja som umierajuca cez bolesti, ze nie. Tak len, ze mam sup na kozu a natocia ctg, chcela mi pomoct dat dole leginy a ako pomahala, voda praskla priamo do topanok a na nohavice pani dr 🙄 dootekala pri vysetreni

My sme v ten den priniesli domov novy koberec, tak neviem, ci to bolo tym, ze som ho aj trochu nadvihla, alebo tym, ze v noci snezilo... Kazdopadne asi o pol 12, ked som sa uz ulozila spat, som pocitila take puknutie, hovorim si fajn, asi hlienova zatka... Isla som na zachod a uz cestou po mne ostavala cesticka a tam sa to zo mna lialo, ze sa to nedalo zastavit... Muz mi doniesol gatky, jednorazovu podlozku som si dala krizom cez stred gatiek, ze obrovske konce mi trcali pri kazdom stehne :D a na to rifle. Ale nechcela som zaspinit auto a aspon ako tak som sa citila v suchu. Na prijme mi sestricka hovori, ze dajte mi vlozku... Ja hovorim, ale ja nemam vlozku, ja mam len toto :D :D Tak vysetrila podla toho, ze ano, tych par kyblov vody urcite nebude len "cvrknutie". Ale vela zenam sa zacina porod len kontrakciami, bude to dobre, neboj 🙂