icon

Syndróm miznúceho dvojčaťa

radovanaa
1. júl 2022

Ahojte baby , prosím vás chcela by som sa opýtať či máte skúsenosti so syndrómom miznuceho dvojčatá, čakala som dvojičky a jeden plod mi odumrel v 8tt sa zastavila scrdova akcia ale druhý plod je v poriadku rastie srdiečko bije momentálne som v 11tt prosím vás ak má niekto skúsenosti napíšte mi ako to prebiehalo u vás bolo bábätko v poriadku alebo sa tiež niečo stalo aj s tým druhým. Som zúfalá mam za sebou 3x potrat a ak by som mala rátať a to dvojča tak je to 4 potrat lekárka mi povedala vraj to je bežné a ze zatiaľ je to druhe bábätko v poriadku no aj tak sa bojím a veľmi by ma potešilo keby mi tu dal niekto svoju vlastnú skúsenosť. Za každú odpoveď vopred ďakujem

Strana
z2
anjelicek26
1. júl 2022

@radovanaa tazko povedat, nam sa jedno vstrebalo v 7.tyzdni a druhemu zastavilo srdiecko v 14tom, takze nic pozitivneho :( Drzim velmi palce, nech to u vas bude inak.

smajliica
1. júl 2022

Jednej znamej sa to stalo, druhe sa narodilo uplne v poriadku 🙂

simsalabim
1. júl 2022

@radovanaa mne sa to stalo v 7.-8. tyzdni. Druhe babatko bolo v poriadku. Narodila sa mi taka uvrestana narocna certica, ze som dakovala nebesiam, ze ostala len jedna 😇 Inak syndrom miznuceho dvojcata je vraj velmi casty jav, znamy teraz vdaka usg.

radovanaa
autor
1. júl 2022

@anjelicek26 ďakujem snáď bude všetko v poriadku 😏

radovanaa
autor
1. júl 2022

@simsalabim To va veľmi teší, budem sa modliť aby to takto dopadlo aj u mňa ďakujem za odpoveď 😊

radovanaa
autor
1. júl 2022

@smajliica ďakujem to ma teší

danielaaa212
1. júl 2022

@radovanaa ja poznam dve zeny a vzdy to druhe babatko bolo zdrave a su z nich krasne velke deti. Jedno uz 10 rocne a jedno 6 rocne. Drzim palce.

ruzovakrava
1. júl 2022

@radovanaa je to celkom častý jav, ja poznám v rodine hneď dve ženy ktorým sa narodilo zdravé dieťatko, bez akýchkoľvek problémov. Tiež sa im zastavila aktivita v cca 9tt a druhé pokračovalo bez problémov. Držím palce nech vám to dobre dopadne

radovanaa
autor
1. júl 2022

@danielaaa212 tak to je úžasná správa, ďakujem pekne 😇

radovanaa
autor
1. júl 2022

@ruzovakrava ďakujem vám veľmi pekne 🙏

kris_tin257
1. júl 2022

Kamarátka rovnako čakala dvojičky, jedno sa jej tiež vstrebalo ešte v prvom trimestri a druhé má už 4 roky 😊 bez problémov

jumama
1. júl 2022

Mam kamosku ktora takto mala zdrave dietatko. Prve jej odislo ako tebe, druhe mala normalne tehotenstvo, porod, zdrave dietatko.

radovanaa
autor
1. júl 2022

@kris_tin257 ďakujem krásne

radovanaa
autor
1. júl 2022

@jumama dakujemmm😇😇😇

elizabet173
1. júl 2022

@radovanaa dcéra mojej šéfky čakala dvojčatá a jedno sa prestalo vyvíjať, druhé sa narodilo zdravé.

radovanaa
autor
1. júl 2022

Baby dakujem vám veľmi krásne veľmi ste mi vašimi skúsenosťami pomohli 🥰 už som kľudnejšia

aktak444
1. júl 2022

@radovanaa mne sa to stalo v 18 týždni. Ale som vďačná,aspoň za jednu dcérku,ktorá má už 7 rokov a je úplne zdravá.

anavixy
1. júl 2022

Aj u nás v rodine 🙂 už má 5,5 roka a veru je aj za dvoch 😄🍀

monkasponka
1. júl 2022

@radovanaa mne to dr.povedala ako nič, bežnu vec.. že boli dvaja a to sa stava 😁. Inak vtedy som o tom prvykrat počula.Syn už ma 15 😉

sovica
1. júl 2022

Mojej kamarátke sa to tiež stalo. Druhé dieťatko sa narodilo úplne zdravé a v termíne.

bobo2433
1. júl 2022

@radovanaa aj moja švagriná čakala dvojičky , potom jedno ,,zmyzlo,, a zostal iba synovec ..je úplne zdravý už má 6r

martinagnidova
1. júl 2022

@radovanaa kamoška tiež tak mala... A prišli na to až v 5mesiaci alebo 6tom ze mali byť deti 2 😞 narodilo sa ale jedno zdravé, aktívne.. Všetko bolo v poriadku, ale sa mi zdá ze bola veľmi sledovana

gp2000
2. júl 2022

Tiež som to mala.... jednému prestalo biť ❤️ v 11tt, druhé bude mať 10 rokov a je úplne v poriadku

kejtik113
2. júl 2022

@radovanaa ja som v podobnej situácii ako ty v 12+3tt zomrelo jedno babatko a teraz podľa gyn budeme čakať ako sa zachová druhe. Nasledujuce tyzdne su v mojom pripade klucove.Mala som jednovajecne dvojicky ale s oddeleným obalom co je vraj výhoda.

mata2
2. júl 2022

Aj ja a moja sestra sme takto čakali dvojky..obe sme donosili chlapcov

taktotedanie
Autor odpoveď zmazal
natalka375
20. feb 2025

@aktak444 môžem sa spýtať? Ak si teda ešte pamätáte, boli ste aj hospitalizovaná keď vám zistili to miznutie? Ako dlho trvalo kým ten plod vymizol?

aktak444
20. feb 2025

@natalka375 áno bola som aj hospitalizovana . Plod sa úplne nestratil, pri pôrode(sekcia) mi ho vybrali.

natalka375
20. feb 2025

@aktak444 a nemali ste nejaké ťažkosti / problémy s tým plodom ktorý sa prestal vyvíjať? Druhé babo nebolo nejako ohrozené?

aktak444
20. feb 2025

@natalka375 nie nemala. Bábätko sa narodilo v 40 týždni a úplne zdrave 🙂
Držím vám palce.

Strana
z2