icon

Ťažké ranné nevoľnosti v prvom trimestri

denda2025
2. sep 2025

Ahojte tehuľky dneska mám svoj prvý veľmi zlý deň čo sa týka príznakov , predtým nevoľnosť , boľavé prsia, podbruško , únava ,všetko znesiteľné, ale dnes som už 5x zvracala zle mi je celý deň ani na kúsok lepšie dávala som si vodu s ľadom ako ste koľké v skupine radili nič , čaj bylinkový pre tehotné nič , coca colu nemám k dispozícii, spravila som si suchu ryžu hneď išla von , čo by ešte pomohlo som úplne vysilená hladná .som 7+2 , ku gynekologičke mám ísť vo štvrtok. Prosím o radu moc Vám ďakujem ❤️

Strana
z2
denda2025
autor
2. sep 2025
@patrissaa

@denda2025 Je to najkrajšie obdobie a vidieť to,a hlavne počuť srdiečko ako bije je neskutočný pocit 🎀

@patrissaa pri mne si nebola istá či už počuje srdiečko lebo bol plod malinký 4,2mm ale mala som aj pekný žltkovy vak dala mi Progestanelle a kázala prísť po týždni tak idem teraz vo štvrtok ale príznaky mám ,nešpiním tak si myslím, že je všetko v poriadku a budem počuť aj ja srdiečko ❤️❤️❤️

sovica
2. sep 2025
@denda2025

@patrissaa ďakujem moc moc minule bol krpec maličký na prvom sone a zároveň potvrdenie tehotenstva tak snáď bude väčší 🍀❤️

@denda2025 Neboj, malé bude v poriadku👍 Ono si vezme od teba všetko, čo potrebuje. Užívaj teda aspoň vitamíny, kyselinu listovú..., staraj sa o seba, veľa oddychuj, ak sa ti dá. Ja som fakt tie prvé mesiace myslela, že sa vyvraciam z podoby a to dieťa sa tam "držalo zubami - nechtami"😅 Vtedy som povedala, že to dieťa v budúcnosti dokáže, čo len bude chcieť. A fakt, dcéra je cieľavedomá, samostatná, zdravo sebavedomá, keď si niečo zaumieni, tak ide za tým na 120%😉

denda2025
autor
2. sep 2025
@sovica

@denda2025 Neboj, malé bude v poriadku👍 Ono si vezme od teba všetko, čo potrebuje. Užívaj teda aspoň vitamíny, kyselinu listovú..., staraj sa o seba, veľa oddychuj, ak sa ti dá. Ja som fakt tie prvé mesiace myslela, že sa vyvraciam z podoby a to dieťa sa tam "držalo zubami - nechtami"😅 Vtedy som povedala, že to dieťa v budúcnosti dokáže, čo len bude chcieť. A fakt, dcéra je cieľavedomá, samostatná, zdravo sebavedomá, keď si niečo zaumieni, tak ide za tým na 120%😉

@sovica užívam kyselinu listovú som začala užívať 2 mesiace pred otehotnením dávam si ju každý deň užívam Dikirogen Zero na odporúčanie od ženskej , omega 3 , magnézium, vitamín D, lepšie sa stravujem ale dnešok mi zobral všetku energiu života 😄

sovica
2. sep 2025
@denda2025

@sovica užívam kyselinu listovú som začala užívať 2 mesiace pred otehotnením dávam si ju každý deň užívam Dikirogen Zero na odporúčanie od ženskej , omega 3 , magnézium, vitamín D, lepšie sa stravujem ale dnešok mi zobral všetku energiu života 😄

@denda2025 Tak to je super, vitamínov bude mať dieťa dosť. S tými hormonálnymi zmenami (prudký nárast hormónu hCG, estrogénu a progesterónu) veľa nenarobíš. Proste to musíš nejak prežiť a dúfať, že to obdobie zvracania prejde čo najskôr. Ale chápem ťa, tiež som bola vtedy úplne vycucnutá, bez energie, niekedy som nevládala ani rozprávať.

denda2025
autor
2. sep 2025
@sovica

@denda2025 Tak to je super, vitamínov bude mať dieťa dosť. S tými hormonálnymi zmenami (prudký nárast hormónu hCG, estrogénu a progesterónu) veľa nenarobíš. Proste to musíš nejak prežiť a dúfať, že to obdobie zvracania prejde čo najskôr. Ale chápem ťa, tiež som bola vtedy úplne vycucnutá, bez energie, niekedy som nevládala ani rozprávať.

@sovica jasné začala som užívať vitamíny hneď na začiatku plánovania síce som neverila , že z PCOS sa to podarí na druhý pokus ale som šťastná ako blcha😍 progesterón mi dala aj ženská minulý týždeň dva krát denne užívať Progestanelle

natalia328
3. sep 2025

nezaberie nič, musí to same odznieť. Ja som vracala do 12tt, skončila som na infuzkach lebo som už mala 46kg

kiki68
3. sep 2025

Mam dve zdrave deti, zvracala som nonstop a dlho. Tiez syn od cca 8tt a dcera od cca 6tt, to bolo ciste peklo. Vraj bude mat dieta pekne vlasky z toho 😂😂😂 Maju nadherne vlasy, to je fakt 😂😂

kiki68
3. sep 2025
@denda2025

@patrissaa pri mne si nebola istá či už počuje srdiečko lebo bol plod malinký 4,2mm ale mala som aj pekný žltkovy vak dala mi Progestanelle a kázala prísť po týždni tak idem teraz vo štvrtok ale príznaky mám ,nešpiním tak si myslím, že je všetko v poriadku a budem počuť aj ja srdiečko ❤️❤️❤️

@denda2025 progesteron tiez dost podporuje nevolnosti, ja som po tyzdni na nom nemohla soferovat, dalsie tehu uz to islo, ale tak o fuz

denda2025
autor
3. sep 2025
@kiki68

@denda2025 progesteron tiez dost podporuje nevolnosti, ja som po tyzdni na nom nemohla soferovat, dalsie tehu uz to islo, ale tak o fuz

@kiki68 tak môže mi byť aj z neho zle? Ja som po jeho užití cítila nízky tlak ako keby mám 3 promile volala som kvôli tomu dr a povedala že to je sprievodný jav že to je v poriadku že musím to vydržať aby sa to dostalo do tela a že ak som predtým bola senzitívna na nízky tlak tak ma to chytilo viac .

kiki68
3. sep 2025
@denda2025

@kiki68 tak môže mi byť aj z neho zle? Ja som po jeho užití cítila nízky tlak ako keby mám 3 promile volala som kvôli tomu dr a povedala že to je sprievodný jav že to je v poriadku že musím to vydržať aby sa to dostalo do tela a že ak som predtým bola senzitívna na nízky tlak tak ma to chytilo viac .

@denda2025 ano ja tiez, tocaky hrozne, ako je to tazky dryak. Ale mam dve deti

denda2025
autor
3. sep 2025
@kiki68

@denda2025 ano ja tiez, tocaky hrozne, ako je to tazky dryak. Ale mam dve deti

@kiki68 a užívala si ich ako dlho? Celé tehotenstvo?

kiki68
4. sep 2025
@denda2025

@kiki68 a užívala si ich ako dlho? Celé tehotenstvo?

@denda2025 nie do 19-20tt

Strana
z2