Tehotenská cholestáza: Príznaky svrbenia a krvné testy
Ahojte , mali ste niektora tehotenskú cholestazu ? Čo všetko vás svrbelo ? Mala som aj leukocity v moči tri križiky , a plus aj stopy bielkovín v moči ,svrbia ma dlane , a aj tak hlavne ruky kde si picham fraxiparin , ale idem zajtra na krv len som sa chcela poradiť mám aj fotku ako to vyzerá keď ma svrbí

@brendaa som u gynekologičky tak uvidím že čo , plus bola som u obvodnej sestrička ma zripala lebo som písala doktorke cez víkend , že či si neuvedomujeme že je víkend , že ona mi krv nevezme lebo som ju otravovala doktorku že ona nevie oči ide , že mám počkať na doktorku , som sa nasrala a odišla ku gynekologičke .. ochota jak oci
Mala si ísť na pohotovosť. Sestra tak ostala ležať v nemocnici 3 týždne, a rodila 37+ a to brala lieky najskôr doma a potom v nemocnici. Oni tam majú výsledky do hodiny. Mala sestrina je v poriadku ale v druhom tehu chodila častejšie na krv a testy aby to skôr podchytili ak by náhodou. Mala to také ako ty
@janka3179 tak vies.. ma pravdu. Mas akutny problem, mas ist s tymto ako tehotna rovno do nemocnice. To nikto na pockanie aj tak nezisti z coho to mas. A podla mna ani znejakych amb. odberov. Ja som taketo problemy vobec s cholestazou nemala. mne to pride ako alergia albeo nieco (ja si napr teraz picham inj do brucha a taketo flaky otrasne cervene som mala asi dva tyznde v kuse a svrbelo ma to vsetko).. A zly moc, moze byt tiez z kopy veci... ale tehotne, vysetria raz dva v nemocke. Mna hned hospitalozovali, bola som tam 3t a vyvolaval sa porod skor.. necakalo sa na ambulancie, nikde som nebehala.
@simca06022011 viem že nie , Ved uvidím zajtra čo mi povie predsa vie že čo , bola som pred 4 týždňami v nemocnicy ale mala som len zvýšené nebolo to nič vážne , mne to skôr pridávali alergia , lebo sni sa neposkrabem a už sa mi urobí červené
Zrejme ti nie je jasné ako funguje alergia ale okej. Rob ako myslíš. Dúfam že budete v poriadku ci je to alergia alebo pečeň.

@brendaa ešte nikto , zajtra mi beru krv , pečeňové testy , tak buď je to alergia na fraxiparin , alebo to ,pred 4 týždňami som bola v nemocnicy som mala zvýšené pec testy , plus dali mi flavobion , gynekologička zas tvrdila že netreba , a zajtra idem k obvodnej na krv .