icon

Tehotenská cholestáza: Príznaky svrbenia a krvné testy

janka3179
27. okt 2024

Ahojte , mali ste niektora tehotenskú cholestazu ? Čo všetko vás svrbelo ? Mala som aj leukocity v moči tri križiky , a plus aj stopy bielkovín v moči ,svrbia ma dlane , a aj tak hlavne ruky kde si picham fraxiparin , ale idem zajtra na krv len som sa chcela poradiť mám aj fotku ako to vyzerá keď ma svrbí

Tehotenská cholestáza: Príznaky svrbenia a krvné testyTehotenská cholestáza: Príznaky svrbenia a krvné testyTehotenská cholestáza: Príznaky svrbenia a krvné testyTehotenská cholestáza: Príznaky svrbenia a krvné testy
Strana
z2
janka3179
autor
27. okt 2024

@brendaa ešte nikto , zajtra mi beru krv , pečeňové testy , tak buď je to alergia na fraxiparin , alebo to ,pred 4 týždňami som bola v nemocnicy som mala zvýšené pec testy , plus dali mi flavobion , gynekologička zas tvrdila že netreba , a zajtra idem k obvodnej na krv .

brendaa
28. okt 2024

@janka3179 držím ti palce, myslím že to máš reakciu na fraxi.....ozvi sa potom.... zlé/ vysoké pečeňové testy treba riešiť s odborníkom ...napr. s chirurgom.... nasadí sa liečba...aj tehotné ju majú....

janka3179
autor
28. okt 2024

@brendaa som u gynekologičky tak uvidím že čo , plus bola som u obvodnej sestrička ma zripala lebo som písala doktorke cez víkend , že či si neuvedomujeme že je víkend , že ona mi krv nevezme lebo som ju otravovala doktorku že ona nevie oči ide , že mám počkať na doktorku , som sa nasrala a odišla ku gynekologičke .. ochota jak oci

brendaa
28. okt 2024

@janka3179 kľudne si mohla ísť na tú pohotovosť.

ronie338
28. okt 2024

Mala si ísť na pohotovosť. Sestra tak ostala ležať v nemocnici 3 týždne, a rodila 37+ a to brala lieky najskôr doma a potom v nemocnici. Oni tam majú výsledky do hodiny. Mala sestrina je v poriadku ale v druhom tehu chodila častejšie na krv a testy aby to skôr podchytili ak by náhodou. Mala to také ako ty

simca06022011
28. okt 2024

@janka3179 tak vies.. ma pravdu. Mas akutny problem, mas ist s tymto ako tehotna rovno do nemocnice. To nikto na pockanie aj tak nezisti z coho to mas. A podla mna ani znejakych amb. odberov. Ja som taketo problemy vobec s cholestazou nemala. mne to pride ako alergia albeo nieco (ja si napr teraz picham inj do brucha a taketo flaky otrasne cervene som mala asi dva tyznde v kuse a svrbelo ma to vsetko).. A zly moc, moze byt tiez z kopy veci... ale tehotne, vysetria raz dva v nemocke. Mna hned hospitalozovali, bola som tam 3t a vyvolaval sa porod skor.. necakalo sa na ambulancie, nikde som nebehala.

janka3179
autor
28. okt 2024

@brendaa vydržím do zajtra že čo bude, tak krv treba zobrať aj moc že sa vie že čo

janka3179
autor
28. okt 2024

@ronie338 Ved pojdem zajtra , môže to byt aj reakcia na fraxiparin

ina2405
28. okt 2024

@janka3179 na gyno pohotovosti by ti vzali všetko. Ja nechápem načo riskuješ a prečo si tu vlastne písala. Keď máš aj tak čas a chceš čakať.

janka3179
autor
28. okt 2024

@simca06022011 viem že nie , Ved uvidím zajtra čo mi povie predsa vie že čo , bola som pred 4 týždňami v nemocnicy ale mala som len zvýšené nebolo to nič vážne , mne to skôr pridávali alergia , lebo sni sa neposkrabem a už sa mi urobí červené

ronie338
28. okt 2024

Zrejme ti nie je jasné ako funguje alergia ale okej. Rob ako myslíš. Dúfam že budete v poriadku ci je to alergia alebo pečeň.

brendaa
28. okt 2024

@janka3179 prečo mám pocit že hľadáš iba výhovorky a pritom nemáš problém cez víkend kontaktovať lekára, ktorý cez víked nepracuje ...
Na pohotovosť odmietaš ísť....neviem čo si chcela počuť od nás...potvrdíš si diagnózu cez google...asi tak...

janka3179
autor
28. okt 2024

@brendaa chcela som sa iba poradiť , či to môže byt to alebo od fraxiparinu , aké výhovorky čo sa človek nemôže už sni poradiť…

brendaa
28. okt 2024

@janka3179 vieš to čo máš nie je sranda, mal by to vidieť lekár....ak máš fraxi máš ho z nejakého dôvodu, treba možno náhradu....preto ak čakáš bábätko treba ísť k lekárovi.... držím palce a pd

janka3179
autor
28. okt 2024

@brendaa viem že nieje , pečeň všetko je Ok že nemala som vysoké nič, zmenil mi fraxiparin za clexan , jedine čo povedal tie močové cesty doliečit .. a moc až zajtra budem vedieť .

Strana
z2