icon

Tehotenstvo v nemocnici

terez63
19. mar 2022

Ahojte, potrebujem sa zdôveriť a podporiť keďže som zostala v 22 tyzdni v nemocnici. Diagnóza je krvácanie a otváranie krčku plus kvasinkova infekcia ☹ lekári mi oznámili ze spravia všetko aby sa môj stav zlepšil q zachránili tak babatko. Prognóza je ležať do pôrodu v nemocnici na liekoch ☹ som z toho smutna a navyše nic pre babatko sme nestihli kúpiť takze to budem musieť (ak všetko dopadne dobre 🙏) delegovat na partnera, príbuzných.. neviem ako to tu vydržím, nie som narocna ale som nemocnici prvý krát a neviem co bude... + ta nevyzivna strava

Strana
z2
sisa2802
29. mar 2022

@terez63 ahoj terez. Ja som lezala pri obidvoch tehu skoro cely cas v nemocnici.prvy x som to znasala ťažko ale teraz 2x som bola v ovela vacsej pohode vedela som ze je to pre dobro babatka a vydrzali sme do 38tt a v septembri sa nam narodila zdrava dcerka. Tiez som nemala nic kupene,oprate.manzel sa o vsetko postaral a to nam isiel este v septembri do 1 rocnika syncek. Bola som smutna ze nebudem pri tom, stresy ako zvladnu ulohy. Vela x som si poplakala ale vidina ze to robim pre babatko ma potom vzdy upokojila. Mysli pozitívne, tes sa ked uz budete s babatkom spolu a vsetko dobre dopadne. Tiez som sa otvarala,mala 6x zapalene moc cesty, brucho ako kamen neverila som ze to dotiahnrme do konca.ale dr ma vzdy upokojovali ze som v nemocnici a keby sa čokoľvek zacne diat urobia vsetko pre to aby babatko este v brusku udrzali.a tak aj bolo.ma to vyznam. Drzim ti palce

terez63
autor
30. mar 2022

@sisa2802
@sisa2802 joj rada počujem ze ste to zvládli, mne sa už rozbiehal porod teraz v 25 tt ale zatiaľ to stopli, verím ze nas ešte čaká toho veľa ale babetko je stále brušku. Verím lekárom tak robím všetko čo povedia. Mňa až tak neupokojuju skôr hovoria najhoršie scenare ale ja som stále v pohode 🙂 potiahneme ešte dlho ✊✊✊

mathob
Autor odpoveď zmazal
henrieta2022
30. mar 2022

@terez63 vacsinou dr povedia tie najhorsie scenare. My sme vydrzali do 30+6 ale na vysokospecializovanej jis mi pri otazke na stav dcerky povedali, ze sa mame pripravit na vsetko. Bolo vela toho negativneho co povedali ale dcerka je v poriadku🥰 Baba co so mnou lezala mala TP vo februari, lezala od oktobra a dokonca mala aj konzilium a tvrdili,ze jej dcerka bude postihnuta a ze co bude je medzi nebom a zemou. Jej dcerka ma teraz vyse 5kg a je tiez v poriadku🥰 poznam dost pribehov so stastnym koncim a to, ze myslis pozitivne je to najlepsie co mozes urobit ❤️ Mala som stastie na nemocnicu, tlac sa tam kde maju najlepsie vybavenu neonatologiu☺️Verim, ze este dlho budete 2v1🙏🍀✊

Strana
z2