Test na Downov syndróm do Hongkongu
máte skúsenosť a viete poradiť, keď chcem si dať urobiť dawnov test do Hon Kongu, kam ísť. Ďakujem.
@zivotkratky neboj, úplne Ta chápem, vždy ma to vydesilo, a aj ja som mala pri všetkých troch tehotenstvach zvýšené riziko down syndrómu a mám 2 zdravých synčekov a v terajšom tehu som práve absolvovala ten trisomy test a bola som na špeciálnom morfologickom utz v brne u dr. Vlasina, ktorý mi vylúčil vývojové vady a trisomy to následne potvrdil. Pozri sa ešte na nete na špecializované pracovisko, ktoré robí tieto morfologicke utz na vylúčenie vývojových vad. Všetko dobre dopadne a čakáš zdravé bábätko 😊
mne dnes tiež doktorka oznámila že je tam riziko downu, samozrejme idem hneď na trisomy test, ale obavy sú neskutočné, som v 17TT
ďakujem všetkým, budeme mať zdravé dievčatko, sme šťastní, tešíme sa na našu princezničku.

Ak Ti vysli zle triple testy, pravdebodobne riziko Down.syndr., tak Ti staci urobit trisomy test, ten robia uz aj tu na Slovensku a stoji cca 350 EUR. Opytaj sa svojho gynekologa alebo si daj do googlu Trisomy test, a tam najdes najblizsie odberne stredisko k tvojmu bydlisku.