Toxoplazmóza v 10. týždni
Ahojte prekonali ste niektora toxoplazmozu???mne ju bohuzial zistili a mam obrovsky strach o dietatko.som len v 10tt ..aka je sanca ze dietatko bude zdrave ???? Vyliecim sa vobec este??pomozte ..dakujem za kazdu odpoved😢😢😢
@moninka666 urcite bude vsetko ok
@moninka666 gratulujem k babatku. Som si ista ze su to len protilatky, kt bude mat dokedy kojis. Je jedna super doktorka marketa.geleneky@gmail.com, Ak mas presne hodnoty, posli jej ich do mailu a popros ju nech sa k tomu vyjadri aj ona.
@anakristina dakujem krasne.ved to ze pokial budem kojit tak bude mat protilatky ale co po tom..toho sa bojim..a .ako porodnica RK jedno velke sklamanie...nik nic nepovie a ked sa clovek spyta tak je zle...isto vyskusam dakujem..
@epsonka45
@anakristina
@moninka666
caute maminky, ako dopadli vysledky vasim detickam? maju len IgG, alebo aj IgM pozit.? a ostatne vysetrenia?
ja mam termin o 2 tyzdne, od 16.tt, ked mi zistili akutnu toxo, beriem rovamycine. tak som zvedava, co mam cakat..
dufam, ze mate deticky v poriadku 🙂 drzim palceky
@jajurka
@moninka666 nezobrali toxo v porodnici ale u detskeho som si to vybojovala. Malicka je inak v poriadku, zatial vsetky vysetrenia su dobre
@anakristina super, tak budem mysliet, nech su vysledky dobre 😉
a gratulujem 🙂
anakristina mi sme mali nastastie len IGG co su protilatky Igm mala negat..to bolo v porodnici a za tyzden ideme na kontrolne odbery tak verim ze to bude uz ok...inac gratulujem k malickej😀😊😊😊😇 som rada ze je v poriadku..a to stale uzivas rovamicine???????
@anakristina a co ti vyslo pri malickej ake hodnoty?
@moninka666 uzivala som len mesiac. Dakujem 🙂 je zdrava inak tak dufam vysl. Budu v pohode. Odbery som si vydupala az vcera u pediatra
@epsonka45 to je dobre ci zle ze klesli?? Lebo mi sme mali len IGg pozit.co su protilatky..
@anakristina nechapem preco to malej nebrali aj v nemocnici...vsak to je povinnost..mi ideme buduci piatok na kontrolne..az ma mrazi
@moninka666 mne povedala,ze je to dobre zatial
@epsonka45 tak to je super drzim palce pri dalsom odbere😊..asi nevies kolko ich este bude vsak??
@moninka666 este jeden
@epsonka45
@moninka666
@anakristina
tak to je super, ze su babatka v poriadku. myslim na vas, nech to tak aj ostane 🙂
inak, ten odber by mali robit v porodnici, vraj este z pupocnika.. tak mi povedala dr. na infekcnom, tak som zvedava, ci to tak aj realne bude 😉
kazdopadne mam strach, ci bude vsetko ok.. nebola som ani na amniocenteze, akurat na velkom sone u dr. Grochala.
jaj, baby, este mi napadla otazka - ak ste uzivali rovamycine do konca tehotenstva, dokedy presne? lebo ked budem rodit, mam si aj vtedy dat? a po porode uz nie? vobec neviem, ci moze infekcia prejst aj do mlieka...
@jajurka aj nam robili prvy odber v porodnici.kedy mas termin?budem na teba mysliet nevch vsetko dobre dopadne😊 to sa pirad s lekarom ako s tym rovamicinom a infekcia isto neprejde do mliecka toho sa neboj pravr naopak tam ma vela protilatok..drzim palce
@moninka666 dakujem, termin mam 2.6. radsej asi zavolam na to infekcne, keby to prislo skor..
@anakristina kolko mate vlasov😍😍😍 a mi nic
@moninka666 ale tam vpredu sme nemali nic a mali sne krivy nostek,lebo tak sa tlacila dole od 30.tt
jeej, to sa tesim s vami, ze babatka su zdrave a krasne 🙂 aj u nas to tak vyzera 🙂 zatial mame za sebou sice len 2 odbery, este nas caka ten v 6 mesiacoch, ale Bambulka ma 2 mesiace, pekne rastie aj pribera a mame z nej radost 🙂
Babenky,co tieto prispevky citate,lebo u vas diagnostikovali toxo v gravidite,vacsinou to takto dopadne,babatka su zdrave.neplacte,citajte,chodte na sono,a verte svojim instinktom.tie hodnoty su niekedy skreslene,lekari sa chrania,papier znesie vsetko,ale nikdy to nie je take zle ako vas strasia.zariskujte!!!!ja som to neolutovala.milujte to nevinne stvorenie v brusku,odvdaci sa vam po narodeni
@anakristina napisala si to uplne presne tak ako to je
Treba LEN VERIT
Taká som stastna ze je to za nami.
Ale chcem sa opytat. Kolkokrat robili odber babu?
A v akych intervaloch?
Posielam foto svojho fesaka
Je to úžasné dobre dieta.
Nas anjelik. 😍
@anakristina dakujeme za povzbudive slova🙂 Ale urcite vies, ze to nie je take jednoduche dostat sa do kludu, ked ta vsade strasia. Ja velmi dufam, ze aj u mna bude vetko OK. U vas vsetko v poriadku?
@mishell23 Je krasny 🙂 moja je nekludna,na zaciatku bola aj placliva.ale je zdrava.odber jej robili raz na moju ziadost
@masi11 tiez som cele tehu preplakala.teraz by som to robila inak.bola som u dr grochala na sono,u doc zahumenskeho a u jednej infektologicky v tt,odvtedy uz som v takom strese nebola

@epsonka45 tak som sa pytala tak ze vraj to zakladne ocne jej robili co sa robi hned po narodeni to ma v poriadku..ale asi urcite este budem musiet ist...no uvidime dufam ze vsetko bude ok