icon

Trápi ma zdravie a obava z tretieho tehotenstva

5. máj 2026

Pekný večer, skúsim sa tu “vyspovedať” možno tu natrafím na rovnakú situáciu pripdne tu nájdem pochopenie.

Mám 32rokov (Hashimota, Celiakiu, problémy s chrbticou, extrasystoly - nieje ale diagnostikovane že sú to , len mávam take stavy so srdcom ) , 2deti 8 a 3 roky a ja sa už dlhodobo cítim tak že proste len z povinnosti fungujem každý deň. Žiadna chuť do ničoho pretože má všetko boli, troska niečo urobím a hneď sa cítim total vyčerpaná , nevladzem sa ani s deťmi dlho hrať, som potom z toho že sa necítim dobre nerozna na deti aj za každý pohyb navyše (trápi má to , uvedomujem si to a neviem to ovládnuť v tom momente). Teraz som zistila že som tehotná po tretí krat a mna prepadaju obavy že to tehotenstvo uz nezvládnem zdravotne. Tie bolesti každodenne , kolena, rameno , cela chrbtica a pritom neviem prečo… keď vidim baby v mojom veku aké sú aktívne a ja som taka nemožná .. kolko krat sa mi chce spat už hodinu potom čo som hore že vystrojim deti, najem sa a som nepoužiteľná musím ss premáhať.
Bojim ss strašne toho tehotenstva a celkovo tej výchovy. Tak strašne chcem dat svojim deťom lásku a viesť ich v tom najlepšom a pritom som len veľa času klbko nervov 😒 z toho že chcem všetko len rychlo rychlo urobiť a mat pokoj lebo sa necítim fit a už dlho dlho som sa necitila. Ani neviem ale to je

Strana
z2
anonym_27b836
18. máj 2026

A preco mate tretie dieta, ked nedavas ani dve a si vyhoreta? Ja toto nepochopim.

anonym_980a97
18. máj 2026
@anonym_27b836

A preco mate tretie dieta, ked nedavas ani dve a si vyhoreta? Ja toto nepochopim.

@anonym_27b836 Takymto stylom bude aj stvrte...ja tiez nechapem, ako sa da v dnesnej dobe otehotniet, ked nechcem.

anonym_8abf96
18. máj 2026

@anonym_autor a nerozmýšľala si na upt?

anonym_8abf96
18. máj 2026
@anonym_980a97

@anonym_27b836 Takymto stylom bude aj stvrte...ja tiez nechapem, ako sa da v dnesnej dobe otehotniet, ked nechcem.

@anonym_980a97 dá sa, ver mi

Strana
z2