icon

Tŕpli vám prsty počas tehotenstva?

e640
13. nov 2011

Ahojte! Pôrod mám mať 1.12.2011 a trpnutie prstov mám od cca 6 mesiaca, len som sa nalakala lebo babky hovoria, že bábo na niečo tlačí a bude väčšie 😲 popíšte prosím ak ste mali takého skúsenosti, prejde to po porode, alebo aký to má vplyn na bábo, alebo vôbec žiadny, lekár mi na to dal magneb6, a vitamín B1.
ďakujem

lenka_da
13. nov 2011

Mne trpli ruky a prsty po porode. Lekarka ma ubezpecila, ze je to uplne normalne, ze mi nic nie je a cudovala sa, ze mi netrpli uz pocas tehotenstva ale az po porode. Uistila ma, ze to same prejde. Preslo. Trvalo to sice niekolko mesiacov ale preslo to. Drzim palce, aby to nebolo nic vazne. 😉

mimkao
13. nov 2011

Aj mne tŕpli a veľmi. Plus k tomu kŕče. Po pôrode prešlo. Dcéra mala normálnu váhu.(3700)

kisasonka83
13. nov 2011

Ahoj mne trpli ruky od cca 5mesiaca a preslo ma to tak 2-3tyzdne po porode.Je to sposobene tym ze sa v tkanivach zadrziava voda a ta tlaci na nerv ,ktory vedie cez kanalik ,ktory sa nachadza v zapesti.Porodom to prejde,a to ze by to malo suvis s velkym babom neviem,nic take som nepocula.Syn mal pri porode 3550g takze velky nebol.Vela stastia 🙂

murinka
13. nov 2011

aj mne trpnu a je to neprijemne 😒 lekar hovoril ze mozem byt rada ze len prsty lebo su zeny ktorym trpne cela ruka od ramena.zevraj je to tym ze babatko tlaci na krcnu chrbticu.ak ti to po porode neprejde tak chod na rehabilitacne 🙂

janicca
13. nov 2011

trpli strašne posledný mesiac a po porode ešte cca mesiac ale treba len vydržat a to prejde 🙂 🙂

zuzana17
13. nov 2011

Mne tŕpli prsty na rukách pri prvom tehu strašne a začalo to dosť skoro cca od 5mesiaca, ale po pôrode to prešlo 🙂 Na bábo to nemá vplyv.

katren
13. nov 2011
nelicefo
13. nov 2011

tiez mi trpli. 😉

pimpulienka
13. nov 2011

Nie, absolutne

adri2211
13. nov 2011

tiez mi trpli nielen prsty,ale cele ruky. dcerka mala normalnu vahu 3620g

kiya
13. nov 2011

aj mne trpli... cela ruka, niekedy som v ruke ani nic nedokazala udrzat... velmo neprijemne... mala mala normalnu vahu (3470g) po porode ustupilo, ale eraz mi obcas tiez strpne...(ked napr. pletiem, ci hackujem) davali mi na to b12 injekcie... nepomohlo

gumimaci
13. nov 2011

ahoj,
aj mne trpli asi 2 mesiace pred porodom. Vraj syndrom karpalneho tunela.. bolo to teda velmi neprijemne, ale po porode, ked som splaskla (bola som velmi opuchnuta) tak to preslo. A maly mal celkom normalnu vahu 3540g

lubikaf
13. nov 2011

mne trpli ruky, ale iba v noci, ked som spala. cez den nie. a maly vobec nebol velky, mal iba 2950 gramov 😕 a prestalo to hned, ako som porodila 😉

katka3012
14. nov 2011

nie

barca127
14. nov 2011

ahoj aj mne trpli hlavne v noci ale po porode to uplne zmyzlo mala vobec nebola velka mala 3,5kg

janka_pn
14. nov 2011

ano - po porode vsetko ok

ivett1
14. nov 2011
meusicka
14. nov 2011

mne netrpli, ale dalsim dovodom na trpnutie moze byt aj nizka hladina kalcia ... ved babatko si berie od teba zasoby kalcia. treba si to pre istotu dat skontrolovat, mozno pomoze ked si budes troska doplnat vapnik 😉 drzim palce

teress
14. nov 2011

ano a hlavne v noci 😉 , po porode to prestalo