icon

Tvrdnutie maternice v 19. týždni

henikapetko
29. jan 2014

Som v 19.tyz a v pondelok som išla k lekárovi s tým,že mám bolesti a kŕče,doktor
I predpísal horčík,že mi tvrdne brucho odniesla som včera moc a dnes som volala,že moc ne ok,no bolesti a kŕče mi zase zacali.Ja uz neviem ci sa mám obliect a ísť zase na gyndu....za posledné 3 dní som tam bola 2x poraďte prosím súri to

Strana
z2
daniela1992
30. jan 2014

@henikapetko podla toho či sa to zlepší alebo nie . Ono tvrdnutie nieje až taky problem pokial sa nezačneš otvarať . A ano jasne že to bude všetko ok !! Sestrička u gyndy mi hovorila ze od štvrteho mesiaca mala kontrakcie každý každučký den a aj sa otvarala a nakoniec to dopadlo tak , že aj prenašala 🙂 všetko bude ok len sa treba šetriť . Ja som došla z nemocnice v pondelok tiez som tam bola s tvrdnutím a bolo nas tam takych vela takže viem o čom hovorím 🙂

andrejka1978
31. jan 2014

@henikapetko ahoj. uvidis, bude dobre. teraz ti pomozu. na infuzkach sa lezi zhruba tak 4 dni. plus minus. mala by si dostat dvakrat denne velku tusim 2mg infuziu. to ta bude trochu uspavat a moze ti byt teplo a trochu sa zrychlovat pulz. ale to uz asi vies,sestricky by ti mali vsetko vysvetlit. take vyrazne zlepsenie by si mala pocitovat tak po 2 dnoch. vtedy uz tvoje telo sa nasyti magneziom a dosiahne istu stabilnu uroven a malo by sa to ukludnit. aspon na par mesiacov. ja som potom lezala este raz koli tomu istemu v 32 tt a vsetko dobre nakoniec dopadlo a krpec potom nechcel ani na svet ist a musela som ho vytriasat 😀 . dobre si obaja oddychnite a prajem vsetko dobre. drzim palceky nech sa mate uz len dobre.

dixie_chick
31. jan 2014

Drzim palce, na oslavu sa teraz nesustred, oslavis dodatocne...

dixie_chick
11. feb 2014

@henikapetko Ahoj, tak ako sa ti dari? Uz je ti lepsie?

henikapetko
autor
12. feb 2014

@dixie_chick Uz 2 tyz sme v nemocnici čakáme na vizitu neviem čo povedia,no mám viac problémov Sko ked som tu prišla.

dixie_chick
12. feb 2014

@henikapetko Drzim palce... a co ti este dalsienasli? Dobre, ze si tam a sleduju ta a riesia tvoje problemy...

henikapetko
autor
12. feb 2014

Riešia problémy???Okrem toho,ze mi 3x robili sono mi nerobili nič 3dni krvacam a nikto s tým nič nerobi.Kanilu mi z ruky vybrali po 11 dňoch takze tam mam krásny zápal.....jeden doktor povie ze mam strasne nízko placentu a druhy ze je úplne v poriadku....tak ja už neviem ani kvôli čomu som tu.

afrika
13. feb 2014

@henikapetko začala si krvácať? moc? mávaš aj bolesti?

henikapetko
autor
13. feb 2014

Iba trochu a bolesti len vecer

dixie_chick
21. feb 2014

tak to je teda nie velmi dobry pristup.... este si v nemocke?

@henikapetko

henikapetko
autor
22. feb 2014

Nie v stredu má pustili no od stredy vecera lezim v horuckach :(

afrika
22. feb 2014

@henikapetko na teba sa toho tiež lepí... bude to oki, nebojkaj.. hlavne zrážaj horúčku

Strana
z2