icon

Účinné riešenia zápchy v tehotenstve

dea663
11. nov 2025

Ahojte žienky čo sa vám osvedčilo na zápchu v tehotenstve , okrem sliviek a vlákniny nejaky doplnok z lekarne napriklad ? Som v 5mesiaci a už to je veru "zabava" . Pripadne môžte odporučit aj probiotika ktore vám sadli tie planujem tiež nasadiť. Ďakujem 🩵

simca115
11. nov 2025

@dea663 uff jedine také prírodne veci by som odporučila lebo potom nastúpia hemoroidy čo je dosť bolestivé , ja som pridala do stravy jogurty lebo pred týždňom mi práve praskol hemoroid a bolo to hrôza

anonym_dd1226
11. nov 2025

Ja užívam ten sirup lactecon môže sa v tehotenstve je to laktuloza. Mne sa riadne zhoršili zápchy v 3 trimestri lebo beriem aj železo :/ a hemoroidy tiež mám.

luckajozko21
11. nov 2025

Psylium v tabletkach. Probio som brala smidge infant, ktore som mala potom aj pre babatko (nezlakni sa ceny, myslim ze obycajny probiofix na davky vychadza viac, vydrzi to naozaj dlho).

debnl
11. nov 2025

Ahoj, mne pomáha Forlax, no veľmi často si ho nedávam.
Naozaj je to najlepšie upraviť stravou, ovocie, jogurty…
(Ja mam zapchu ale prakticky od začiatku tehotenstva takže to je ťažké riešiť len liekmi takú dobu)

snowflakenel
12. nov 2025

Vela.tekutin, vlakniny a mne pomahali,prechadzky.

dea663
autor
12. nov 2025

Ďakujem vám krásne za odporúčania poskúšam uvidime ano zaklad je pohyb lebo čreva utlačene a zlenivene a aj to je dôsledok :D ale tak treba dacim aj podporit ♥️