Už som utrápená
Ahojte baby. Viem, že je tu kopu článkov a tém na túto moju otázku, ale čítam to už 5 deň a stále mám pochybnosti..... Idem k veci.
V utorok 6.6.2017 som v klude ležala, ako náhle som sa postavila som neskutočne začala krvácať. Hneď som letela na pohotovosť. Hospitalizovaná som bola do štvrtku, s tým, že som sa vypýtala domov pretože som musela. Zistili mi hematóm 28mm a 11 mm. Už pri odchode z nemocnice bol hematóm 1.1mm a 0.7 mm čiže sa vraj vstrebával. Aby nechýbalo zistili mi placenta preavia marginalis ktorú mám uloženú vzadu v maternici. To je ešte nič nato mi povedali že mám skrátený krčok ale to už neviem presne otom krčku miery. Hneď na druhý deň som šla k svojmu gynekológovi a ten mi prikázal len ležať. Žiadne vyložené nohy nič len ležat a nenamáhať brušné svalstvo, nesexovať, a nezdvíhať nič ťažké. Keďže žijem sama s priateľom ktorý robí od 6:00 rána do 6:00 večer tak sa ležať stále nedá. Moja otázka znie - stalo sa niekomu z vás toto isté? Donosili ste v pohode malinké? A tá placenta a krčok je možnosť že sa mi to ešte upraví??? Sex už asi nepovolí či? Alebo sa vám stalo že ste neodolali a mali ten sex samozrejme z opatrnosťou?
Idem na kontrolu až 23 takže každý deň som totálne v koncoch čo sa bojím aby sa opäť niečo nestalo.... Som v 21 týždni plus 5 dní
@akronop vzdycky sa najdu ludia ktory nie zeby ukludnili ale este viac pridaju na psychyku druhym..... Momentalne lezim stale aj tak idem na wc urobit si papat vecer sprcha a zasa lezanie preistotu.... Asi nevies nieco viac ku tomu hematomu??? Ze ci je normal ked doky hematom nevidel ale spinit som zacala a vecer este take vlasocnice na papiery.... Aj tebe prajem prijemny slnecny dnik... 😉😉

No tak baby. Vcera som bola u doktora lebo spinenie sa mi objavilo tak som radsej isla pre istotu..... Placentu mam vraj ok pytala som sa uplne na vsetko... Pekne mi ukazal kde je placenta a kde je spodok maternice. To ma upokojilo. Hned som sa ho spytala aj na ten krcok preistotu a vraj aj krcok mam ok ze je len o 4mm skrateny co je vraj ok a je tuhy uzavrety akurat tvar ma rovny a nie ohnuty... Upokojil ma ze je vsetko v naprostom poriadku.... Pytala som sa ho aj na tu tretiu vec hematom ci ho tam mam alebo nemam povedal ze nic take tam nieje.... Pri hospitalizacii vnemocnici som ho mala 2.8 cm a 1.8 cm pri prepustani uz bol 1cm a 0.7cm. Je mozne ze sa vstrebal tak rychlo??? Lebo doky mi vcera povedal ze netusi preco spinim ze tam nic nevidi.... Tak tomu nechapem pytala som sa ho na uplne vsetko jedine naco mi neodpovedal ze nevie preco spinim ked tam nic nieje. Moze to byt aj tym ze sa este niako vyplavuje alebo aj vstrebava? Uz som odost kludnejsia a myslim len na vsetko pozitivne 😉😉 este raz vam dakujem za vsetky cenne rady.... Stale beriem ascorutin, magnesium, vitaminy mamavit, a plus mi dal na vkladanie do pipky lieky na preliecenie.