icon

V ktorom týždni tehotenstva vám nabehli strie?

limetka69
15. dec 2015

Žienky, v ktorom týždni tehotenstva ste popraskali a kde? Viem, že sa treba, mastit, že veľa robia gény. Ale zaujíma ma to. Takú tému som tu nenašla.

Strana
z3
evittam
15. dec 2015

@limetka69 Ahoj, tak ak myslíš na bruchu - tak nemám a ani som nemala ani jednu - a to som sa natierala cca od 5.mesiaca konopnou masťou z kozmetickej vazelíny - pri oboch deťoch.....Strááášne veľa je to hlavne o genetickej dispozícii - kamoška sa tiež tak natierala a brucho jej hrozne popraskalo. 😖
Určite by som však nevyhadzovala peniaze za drahé a neúčinné masti,krémy, oleje - len reklamný trik a na nič.... 😉

jamabe
15. dec 2015

Ja som vôbec nemala strie... priberala som pomaly, takže aj bruško rástlo pomalšie, natierala som si ho olivovým olejom... Známa nemala strie až pomaly do termínu pôrodu a potom jej odrazu pokleslo bruško a narobili sa...

bubelko
15. dec 2015

natierala som sa cele tehu a urobili sa mi na bruchu aj stehnach v 36.tt...

janka95
15. dec 2015

Natierala som pravidelne no na zadku a stranách mám nepekne strie. Spravili sa cca v 28tt. Dúfam že aspoň bruško ostane bez. 🙂

margarita
15. dec 2015

tak ja som ten pripad, ze vsetko je o genoch 😀 natierala som sa obycajnym hydratacnym kremom na bruchu pri uplne prvom tehu, lebo som mala suchu kozu ale strie nikde. pri druhom tretom a aj teraz stvrtom sa natieram asi tak raz za mesiac 😀 alebo aj vobec, a strie nikde aj tak. cize u mna sa netreba natierat nicim, ale nie je to moja zasluha 😉

8291
15. dec 2015

Tiež nemam ani jednu striu a ničím špecialnym som sa nenatierala.ja pouzivam neutrogenu mlieko dlhé roky.

martina1305
15. dec 2015

mne vôbec nenabehli vôbec a to som pribrala pocas tehotenstva vyse 20 kg...doteraz nemam ani jednu, chvalabohu

slnecnica174
15. dec 2015

Vobec som nemala, kupila som si krem, tak trikrat som sa s nim asi natrela, ale vobec nebolo treba.

saskia24
15. dec 2015

ja som sa natierala od začiatku tehotenstva..ale nielen bruško ale celé telo..ničím špeciálnym, len obyčajnými telovými mliekami...a nemala som do pôrodu ani jednu striu...po návrate z pôrodnice ma veľmi svrbela pokožka na zadku a bokoch, ako som sa tak nenormálne škrabala tak sa mi zo dňa na deň urobili strie...aspoň bruško ostalo čisté bez strií...

medovka14
15. dec 2015

Ja som sa natierala id začiatku všade a posledný mesiac mi úplne popraskalo brucho :(

katka1981
15. dec 2015

To je genetika, vraj kremy nepomahaju. Ja som mala uz z puberty a ako tehotnej mi naskali po 30. tyzdni, neviem presne kedy, ale az po 30. a pribrala som len 10 kg. Natierala som sa poctivo.

lienka_1
15. dec 2015

Ja som sa netierala vobec. V nedelu som muzovi vravela nech mi spravi fotku, ze ani jedna stria. V pondelok ma prijali do nemocnice, dostala som kortikoidy, naliali sa mi nohy a cez noc sa mi spravili strie na zadku. Hold brusko uz asi tak intenzivne nerastie, ale moj zadok ano 🙂

vevikkuric
15. dec 2015

Natierala som sa (vlastne manžel) každý jeden deň....čo bolo po ruke....a bruško úplne čisté...ale stehná si to odskákali... Bruško som mala obrovskéééé (narodil sa mi 4kg synáčik)..ale ani jedna stria... 🙂

berus222
15. dec 2015

V 35.tt. bola som mastna ako hranolka a aj tak sa mi urobili

mammaroma
15. dec 2015

Ja som sa natierala cca od začiatku 2. trimestra, odkedy začalo rásť bruško ( čo bolo u mňa dosť neskoro 🙂 ) No a popravde, kedy vznikli strie ani neviem 😝 , všimla som si ich cca v 34. týždni, sú od pupka dolu, tak preto mi to trvalo 🙂

biolady
15. dec 2015

Mne uz v 15tt zacali prsia a 20tt cca zadok. Obe su dost na tom blbo a to som pribrala do 29tt len 3kg. Ta koza je proste oslabena tym tehotenstvom. Ale na bruchu doteraz este nic. 🙂 vsetko ale poctivo natieram 100% gelom z aloe vera a je to jedine asi co pomaha. Len to treba aspon 3-4x denne. Robila som si aj taky domaci krem. Rozmixovala kokosovy olej a gel z aloe. A pridala trochu mandloveho oleja alebo levandulovej ci matovej silice. 🙂

mishelita
15. dec 2015

ja som sa natierala kazdy den,minula som 5 ci 6 flasiek weleda tehu oleja a urobili sa mi strie posledny mesiac a vsade- zacali od jaziev po operaciach na bruchu,boky,zadok,vrch a aj vnutro stehien.a to som pribrala 12kilov a za posledny mesiac som az tak nenarastla.takze fakt genetika.mama nema ani jednu,najstarsia sestra ma riadne jazvy,prostredna nic a ja mam.mame to akosi na striedacku 😂

terus00
15. dec 2015

Na prsiach sa mi urobili v tretom mesiaci a na bruchu dva tyzdne pred porodom. Stastne zeny, ktore nemate ziadne strie..

tova
16. dec 2015

Natierala som sa modrou indulonou alebo hociakym kremom raz za cas ale koli suchej kozi, lebo mi bolo jasne ze strie bude pri dvojickach. A nakoniec nemam uplne ziadne strie, spolu porodnu vahu mali 7kg. brucho ani neviem aky objem malo ale bolo meter predomnou. 5r. po porode sa mi brucho prirodzene "scvrklo" bez diety, cvicenia, nosim znova velkost Small nohavic. Strie ziadne. A pritom mavam dost silne ekzemy a suchu kozu. Asi genetika strie v rodine nemame.

lillien11
16. dec 2015

Ja si myslím,že nejde o natieranie,ale výlučne o genetiku... Ja som sa viac nenatierala ako natierala,strie som nemala ani nemám,resp. prsia mi jemne akoby dopukali,lebo mi hneď narástli od začiatku ,takze to bolo na ne rýchle 🙂
Pribrala som cca 15-16 kg cez tehu.

sense
16. dec 2015

mala som po jednej na kazdej strane brucha takze dokopy dve, obcas som mala zachvaty natierania ale nijak extra, pribrala som 14kg a tie dve strie som si vsimla az ked uz bola mala vonku...

sakura77
16. dec 2015

Ja som pribrala pri oboch po plus 17 kg, žiadne natieranie okrem bežného posprchoveho teloveho mlieka A nič, nula.podla mňa tiez genetika ,nemal nik ani mama ani sestry.

zuzka276
16. dec 2015

Bruško som si olejovala každý deň asi od 2 mesiaca tehotenstva, pribrala som okolo 30 kg, na bruchu nemám ani jednu striu. Ale... akosi som zabudla na zadok, stehná a tam mám riadne potrhanú kožu ☹

woman04
16. dec 2015

Tiež si myslim,ze je to genetika...na natieranie som leniva,pri oboch deťoch som pribrala cez 25kg a na bruchu nemam ani čiarku ...na stehnách trochu,ale nie v čase tehotenstva..a ani vek nehrá rolu...pri prvom som mala 20 a pri druhom skoro 42 😉

coklik
16. dec 2015

Ja som sa natierala pravidelne aj 3x denne a brusko mi trosku popraskalo ku koncu tehotenstva ked mi brusko spadlo tak sa mi mierne podvrusko potrhalo ..😞

leamax
16. dec 2015

Urcite genetika.ja som natierala bi-oilom,pribrala som za cele tehu 5kg a kozu na bruchu ma strasnu,od pupku dole sama stria.no kedze mam dvojicky a som od malicka atopik,nemam taku pruznu pokozku,takze by mi asi nepomohlo ani nalozenie sa do oleja.a zacalo praskat ku koncu tehotenstva,ale najviac,tusim,po porode

liuliu
16. dec 2015

Ja som v 38 tt a v 35 sa mi spravilo par cervenych dobiek na bokoch ale to som mala aj predtym ked som pribrala. Inak nastastie nic. Pouzivam olejcek a tel. Mlieko po sprche.

vydrnik
16. dec 2015

Pri oboch detoch som strie nemala

alby2014
16. dec 2015

Ja si myslim, ze naopak moze velmi pomoct kvalitna starostlivost plus pomale priberanie v norme. Ja mam z puberty strie az za usami..vsade, prsia stehna, ale uz su tenucke skoro nevidiet... cize ked som otehotnela, tak som si povedala, ze stria moj nepriatel, Investovala som do bepanthenu proti striam, stoji sice skoro 16e, natierala som sa doslova od dvoch ciarok na teste...a nakoniec mam len dve malicke pri pupku ( defacto ich vidim len ja) a naskocili az v 41tt, lebo som posledny tyzden bola leniva sa natierat... inak uplne super nikde ani stehna, ani prsia, na bruchu tie dve malicke, co uz teraz 4 mesiace po porode skoro ani nevidiet..takze ano aj genetika, ale aj starostlivost robi svoje a asi aj to, ze som pribrala len 10 kil..ale teda vacsina isla do brucha, tak neviem ako by vyzeralo, keby sa na to vybodnem.

martinka6282
16. dec 2015

Cca v 28 týždni sa mi urobili na stehnach a na krížoch..... na brušku zatiaľ nemám, som v 32 tt tak uvidíme neskôr....

Strana
z3