icon

Vnútromaternicové teliesko

biaa
13. júl 2022

Ahojte, stojim pred rozhodnutím či si nechať zaviezt teliesko a aké. Iný druh antikoncepcie žiaľ s partnerom vylucujeme.

Mám vsak obavy nakoľko ešte nemám deti či nemôže dôjsť k nejakému mechanickému poškodeniu maternice s následkami. Máte niekto osobne skusenosti dali ste si zaviezt teliesko kým ste nemali deti a následne ich v poriadku po vybratí máte? Pripadne budem vdacna za odporučenie trieska s akým máte skusenosti.

Dakujem

Strana
z2
biaa
autor
16. júl 2022

Dakujem za osobne skusenosti, gynekológ poskytne vždy informácie ale niekedy je to v praxi iné a stretla som sa osobne so ženami ktoré mali potom maternicove “jazvy” z telieska preto tie obavy.

elizabet173
16. júl 2022

@bajka16 veď to píšem, no pred tými 13 rokmi mi to prišlo dosť, dnes by som dala bez mihnutia oka trojnásobok, stojí mi to za ten komfort

elizabet173
16. júl 2022

@biaa nikdy som o tom nepočula, mám kolegyňu, aj kamarátku, ktoré mali Mirenu, dali si ju vybrať, keď sa rozhodli mať ďalšie dieťa, všetko bez problémov, jedna má dve deti, jedna tri. Ak máš akékoľvek pochybnosti, spýtaj sa lekára, kľudne aj dvoch.

sedmokraska05
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2