Výber cysty alebo dieťaťa
ahojte .mozno z vas ma tu uz niektore poznate...mam problem ze som tehotna a aj cistu mam neviem si vybrat co dalej mam robyt.u lekara pravydelne chodim a este ked som nebola tehotna tak som uz mala cistu.a bolo mi povedane ze cista bude operovana.stalo sa to ze kvoly mojmu prechladnutiu ma nevedeli uz operovat a trva to uz 5 mesiacov a asi jeden tyzden ...mam problemi aj s nachladenym .pokial sa mi odkladala ta operacia tak som otehotnela a aj sa mi pohorsil ten stav ze na maternici na druhej strane sa mi rozsiruju cievy...no a tak ma to trapi ze mam prist o dieta?ano deti uz mam .ale este toto chcem mat no na moj vek neviem ci by som aj vynosila aj to ze na to moje zdravie.ak sa da poradte mi co mam robyt alebo ze si vybrat nechcela som to tu napisat ale co mozno mi niekto da radu a ucinnu.este to ze aj chudnem..a velmi .co mam spravyt aby sa mi narodilo to dieta?mozno ze neni to mozne ze by sa narodilo ...kto vie.....ak sa da poradte mi niekto dakujem
@anastacia321 o nič, chcela som ti pomôcť ako na slovenčinu, potom som ti napísala, že zmen Dr, že tvoj problém vyzerá vážne, nech ti niekto naozaj poradí A ty mi napíšeš, že ja mám problém. Sa mi zdá, že sa dobre bavíš ale ja si tu nebudem s tebou odpovede pinponovať, trpiš plus nejakým syndróm menejcennosti alebo čo, keď ti tu človek niečo normálne napíše vo všetkom hľadáš útok na tvoju osobu.
@kamajka aj ked som v piatom ajtak ze by som mala dat prec tak mi lekar povedal ze ma budu rezat ..ze musia a ja nechcem ja chcem dieta ...ano je to nemozne ze uz som v piatom mesiaci ze chcu zobrat a dieta uz mi zije ...nejde mi to uz dohlavy preco tak surne ma chcu operovat...a neviem ako sa mam rozhodnut ci mam suhlasyt stou operaciou ale dieta chcem neviem uz ako na to neviem
@sono2 prepac uz taka som nervozna ze ani uz nevydim ze komu pisem dobre alebo zle tak prepac mi a dakujem ze si mi radai naozaj prepac mi omluvam sa ti
@anastacia321 tak to zhrnme...uz skor si vedela, ze mas cystu, lekari Ta chceli na to operovat, do toho si otehotnela, styri mesiace si prechladnuta, tak nemohli... no dobre .. k lekarovi chodis pravidelne, a on nezbadal ze si tehotna ked bolo tehotenstvo este mozne prerusit umelo? A teraz co chcu s tebou robit? Vybrat maternicu aj s 20-tyzdnovym plodom?
@sono2 prepac mi omluvam sa ti aj sto krat uz taka som nervozna ze ani nevydim ze komu posielam zle veci ...to tie nervy prepac a dakujem ti ze si mi dobre radila a ze mi chces dobre no ak mi este napises tak si uz budem dobre vsimat ze komu posielam omluvam sa ti
@anastacia321 v pohode. Veľa zdravia prajem, drž sa.
@anastacia321 chod aj za inym lekarom a na rovinu sa opytaj, co to tam mas.. videla si kartu? co napisal??? mozno ti len nechce povedať pravdu.. ak to je cysta, tak podla mna, ale som laik,nejde o zivot.... podla mna tam mozno okrem cysty je nieco ine, co je vazne a nepovedali ti.....
lebo inak si to neviem vysvetlit..
mas uz nejake deti???
ak chudnes, tak to nie je dobre, to vyzera fakt skor na nejaky nador a nie cystu, ale to ta nechcem strasit, len neviem, preco by zena kvoli cyste chudla a preco by jej brali maternicu aj vajecniky.. to je to, co mi nesedi....
kvoli cyste mozu brat vajecnik, ten, co je napadnuty..ale nie oba.
a maternica... hmm.. zeny nejake krcove zily tam boli, alebo co?
ale ak pises, ze to nie je vodova cysta, tak to je bud endometrioza, alebo nador... myom,alebo nieco take... nemusi to byt hned zhubne...
@kamajka ano to chcu spravyt ved aj ja sa cudujem ze preco to chcu ze operovat do frasa ja nechcem stratit dieta....neviem co mam robyt ...je to moje asi nestastie a velkeeeee....aj to som neuviedla ze mam aj na to vek ze na rodenie...jajajaj co uz mam robyt co?a aj chudnem ...vazila som 49 a teras vazim 35..chudnem.no ja sa aj obavam toho ci aj nemam rakovynu ked chudnem vies mne tak nejde ze by som zomrela len to ze oto mi tak ide ze chcem este niekoho vydiet koho som stratila...ja chcem skusit risknut to tehotenstvo ...no neviem ako co...neviem ved zato som tu aby mi vedeli dat rady a nie urasky ze som madarka....
@sono2 dakujem .a naozaj omluvam sa ti....
@katrin21 ano vydeli moju kartu uz som bola aj za inym lekarom aj v bystrici chcu to zobrat a operovat ma...a u nas aj chodi lekar specialni .a aj ten mi uz povedal ze ta operacia musi byt ...jajajaj co uz mam robyt co?
@anastacia321 ale ja sa pytam, ci si TY videla, ze je tam napisane CYSTA:. ci tam nebolo napisane nieco ine... diagnoza presna...
@moni244 nepovec uz ...daj pokoj mi...nechcem mat stebov nic zle ...ale ak chces zistim si kto si ...ked neviem pravopis ale v niecom som exspert ...hmmm co ba si na to povedala ze si ta zistim kto si...a ked ti zverejnujes mna tak aj ja by som to vedela ...ale si nie som ako ti a nechcem byt ako ti
@anastacia321 😀 no uz sa ta bojim a trasiem 😀
@katrin21 ano vydela som ze to je cista...je tam aj ina diagnoza to ano ale to mi minuly tyzden len zistili ze tie cievy sa mi rosiruju na maternici
Myslím ze tu nikto s diskutujucich nemoze dat objektivnu radu nakolko z tych utržkov čo anastacia dookola piše je to nemozné, nevieme aku ma konkretnu diagnozu - cysta je široký pojem a vyjadrovat sa k medicinskym veciam a davat nejake jednoznačne rady mi pride trufale. Každopadne ja by som sa snazila dieťa donosiť a hladať takých lekarov, lekara ktorí mi v tom pomoze ak je to možné samozrejme kedze nepoznám situáciu. Rozhodnutie musi zena spraviť sama, ona sa bude starať, vychovavat, zivit dieťa. 🙂
@sardinka333 ano mas pravdu ze co pises ano a ked zomrem?aj ked pri porode?alebo ci skorej?.tak tomu ako sa mam rozhodnut .ako?mam este jedneho cloveka co by ma este potreboval...a ked zomrem?vies co ja sa naozaj nebojim toho ci umerm alebo nie ...ach radcej nepisem uz nema to cenu ani slov mne sa nesa uz ani pomoct ani asi nedat radu
@rondicka keby bol nador tak by mi povedal lekar aj na to som sa pitala povedal ze cista ze ktoru treba operovat ...viacej mi nepovedal ten lekar...
@anastacia321 ja neviem ake prognozy ti dal lekar...čo ti povedal ze mozeš zomrieť pri porode či je to ,,len,, tvoja myšlienka? ako ja ta nenahovaram na zaidnu z veci..ty sa musiš rozhodnut, my tu nepozname tvoj pripad. 🙂
@sardinka333 ano to viem ze nepoznate moj pripad ano viem ale vazne to myslim a pisem pravdivo ze mi hrozi ze mozem zomret...zato tak naliehaju ze ma chcu operovat aj ked som uz tehotna a dieta mi uz zije
Na 1 strane chces dieta na druhej strane sa bojis ze umres ze mas este pre koho zit....nuz mi ti asi tazko poradime....budes sa musiet rozhodnut sama....
@anastacia321 no takto....ja som mala tiez cystu sice nie v 5 mesiaci ale v 3 mesiaci tehotenstva.Celu dobu vravelo ze cysta a nakoniec z toho vyplynulo ze je to nador o priemere 19 cm na vajecniku...Normalne ma operovali,dali von vajecnik a dcerka uz ma rok aj pol...,
necitala som teda celu diskusiu, lebo slovenka-neslovenka, mne sa to neda citat....
ALE - pises, ze deti uz mas a teraz si mas vybrat, ci tvoj zivot alebo dalsie dieta a ze ti je jedno, ci prezijes??? a tie tvoje deti potom co? tie mas teraz v pazi??? tomuto nerozumiem, ak naozaj mas deti, o ktore sa aj staras, tak tie by ti mali byt prednejsie, aby stale mali mamu. ja nie som neviem aky zastanca potratov, ale zase podla okolnosti 😖 ak by som si mala vybrat, ci moj maly syn bude mat mamu alebo surodenca, vyberiem mu mamu......

@kamajka v 5 mesiaci som a cistu mam uz skorej ked som nebola este tehotna...