Výsledky Triple testov - zlé hodnoty na rázštep
Ahojte, mám pomaly 35 rokov, čakám druhé dieťatko, z výsledkov Triple testov mi vyšlo zvýšené riziko na rázštep. Presné údaje neviem, dr mi volal pred chvíľou s tým že či chcem ísť do BB na ultrazvuk, prípadne amnio. V 12tt som absolvovala morfo v MT u pána Grochala kde mi povedal že je všetko v absolútnom poriadku.... Môj dr však nebudem výsledky z tohto morfo, nevšimol si v knižke papier od neho.
Povedal že ak tam bolo všetko ok dosť možné že v BB len urobia kontrolné morfo sono a amnio ani nebude treba. Ale neviem, mám z toho zmiešané pocity. Máte s tým skúsenosť!
@lujka30 áno na morfologickom ultrazvuku mi to potvrdili ... Okolo 19tt ...takže odporúčam ísť ku odborníkovi a veľmi ti držím palce aby sa to u teba nepotvrdilo ...
@henrietka12 a ako to zvládate? Ja stále dúfam v to, že bude ok a len vyšli zle testy, aj keď ta pravdepodobnosť je strašne vysoká.
@lujka30 tak bolo to už min rok v októbri tak už prešiel daaku čas a našťastie mám doma už jednu dcérku tak som to mala trošku ľahšie kvôli nej ...
Neboj sa toto nemusí byt tvoj prípad vtedy ešte jedna ďalšia mamička mali ešte vyššie hodnoty ako ja a jej bábätko bolo zdravé tie tripple testy sú veľmi nepresné ináč ... Ale niekdy sa proste trafia a bol to môj prípad ... Už si sa objednala na morfo ultrazvuk ?
@henrietka12 myslela som, že ako to zvládate s chorým dieťatkom. Ešte sme neobjednávali sono. V utorok idem na Nifty test a potom mi Dr dá papiere asi do Martina.
@lujka30 bola som upt 😪 ... Naše babo mala aj iné pridružené choroby a nechceli sme aby sa trápila alebo by zomrela hneď po pôrode a to by som asi nezvládla ...
@henrietka12 to ma veľmi mrzí 🙁 anjelik malinky

@henrietka12 ahoj. Prosím ta a neskôr na sone ti už ukázalo, že babo ma razstep? Ja som v 16tt a dnes mi Dr povedala presne toto, že 1:2, no na sone nevidí nič a to ho ma kvalitne. Podľa nej je v poriadku, aj keď tvaricku dnes nevidela, len chrbticu. No musím ísť na krv a chce ma poslať ešte do Martina.